Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Φοιτητές του Ανοιχτού Πανεπιστημίου από την Πελοπόννησο θα εξυπηρετούνται πλέον στην Τρίπολη! (vd)

Η 6η πύλη - πόλος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου είναι γεγονός για την Τρίπολη. Το απόγευμα της Παρασκευής έγιναν τα εγκαίνια στο Πετροπούλειο κληροδότημα στην πλατεία Πετρινού, όπου θα στεγάζεται η Πύλη.
Διαβάστε περισσότερα...

Τι είπαν Γόντικας και Γούργαρης για τον καταρροϊκό πυρετό στο περιφερειακό συμβούλιο

Για πολιτικούς απατεώνες μίλησε στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γόντικας, απαντώντας στις προκλήσεις της πλειοψηφίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Πρωτοβουλία της Περιφέρειας και 500.000 ευρώ για την αντιμετώπιση του καταρρροϊκού πυρετού

"Την τύχη των ανθρώπων μας δεν την αφήνουμε στα χέρια κανενός, αλλά αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα", δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια του έκτακτου Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και την έγκριση του προγράμματος διαχείρισης των εντόμων του γένους Culicoides φορέων του καταρροϊκού πυρετού, την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014.
Διαβάστε περισσότερα...

Όλες οι εκδηλώσεις που θα γίνουν το Σάββατο και την Κυριακή στην Αρκαδία!

Στο κλείσιμο αυτής της εβδομάδας, πολλές είναι οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στην Αρκαδία. Εκδηλώσεις μουσικές, θεατρικές, αθλητικές και πολλές άλλες!
Το www.kalimera-arkadia.gr ετοίμασε τη λίστα με όλες τις εκδηλώσεις. Λεπτομέρειες για κάθε εκδήλωση, μπορείτε να διαβάσετε πατώντας πάνω στον κάθε τίτλο.
Διαβάστε περισσότερα...

Σαββατοκύριακο – Ετοιμάζεστε για μπάνιο στη θάλασσα; Διαβάστε πρώτα την πρόγνωση του καιρού!

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει το Σαββατοκύριακο στην παραθαλάσσια Αρκαδία και σε γειτονικούς νομούς που αναμένεται να εξορμήσουν πολλοί Αρκάδες για να .. ρίξουν μία βουτιά!
Διαβάστε περισσότερα...

Στο βιβλιοπωλείο «Άστρο» παρουσιάστηκε το βιβλίο «Δίδυμα Φεγγάρια» (εικόνες)

Στο βιβλιοπωλείο Άστρο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 22 πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου η παρουσίαση του βιβλίου Δίδυμα Φεγγάρια της Ρένα Ρώσση Ζαΐρη των εκδόσεων Ψυχογιός.

Διαβάστε περισσότερα...

Έξι νέες θέσεις εργασίας στη Νότια Κυνουρία

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά 6 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, θα προχβρήσει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας.

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΑΟΟ – Ανάβαση στον Κοκκινόβραχο Λεωνιδίου και επόμενο ραντεβού στα ... Καρπάθια όρη (εικόνες)!

Την καυτή ανάσα του καλοκαιριού, επιτέλους, ένιωσαν οι ορειβάτες τουΣΑΟΟ στην ανάβαση για τον Kοκκινόβραχο του Λεωνιδίου, την Κυριακή 15/07/2014. Μετά από μια εντυπωσιακή ανάβαση, που ξεκίνησε από το Λεωνίδιο, σε βραχώδη πλαγιά, φτάσαμε στη Βασκίνα. Αφού ξεκουραστήκαμε και δροσιστήκαμε με τα νερά των πηγαδιών της περιοχής, πήραμε τον παλιό λιθόστρωτο μουλαρόδρομο που μας κατέβασε στο Λεωνίδιο. Ήταν ένα από πιο εντυπωσιακά κατεβάσματα που έχουμε κάνει, καθώς το καλοδιατηρημένο λιθόστρωτο ελισσόταν προς τα πόδια του Κοκκινόβραχου μέχρι το Λεωνίδι. Η δροσερή αγκαλιά της θάλασσας στην Πλάκα έδιωξε την κούραση και τη ζέστη και μας αναζωογόνησε. Ήταν μια εκπληκτική μέρα, που όλοι θα θυμόμαστε.
Διαβάστε περισσότερα...

Το βιβλίο «Πικραμύγδαλο» παρουσιάστηκε στην Τρίπολη – Τι είπε στην ομιλία του ο Δημοσθένης Σωτηρόπουλος

Ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ιωλκός οργάνωσαν την παρουσίαση του βιβλίου «Το πικραμύγδαλο» του Μιχαήλ-Αλέξανδρου Σ. Μαλαχιά στο Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης την Τε-τάρτη 18 Ιουνίου 2014.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...