Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Τροχαίο με νεκρό 44χρονο Ρουμάνο κοντά στη Δημητσάνα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, στο 54ο χιλιόμετρο Τρίπολης – Πύργου, κοντά στην Καρκαλού Γορτυνίας, το απόγευμα του Σαββάτου, περίπου στις 7.
Διαβάστε περισσότερα...

Διακοπή νερού στην πόλη της Μεγαλόπολης

Από τον Δήμο Μεγαλόπολης ανακοινώνεται ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 και ώρα 08.30 – 11.30 περίπου το πρωί θα γίνει διακοπή παροχής ύδρευσης σε ολόκληρη την πόλη της Μεγαλόπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Προσκυνηματική εκδρομή από την Τρίπολη στη Βοιωτία (εικόνες)!

Ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως και ο Σύλλογος Στερεοελλαδιτών Αρκαδίας «Η Ρούμελη» πραγματοποίησαν μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στη Βοιωτία την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014.
Διαβάστε περισσότερα...

Προσλήψεις μονίμων στη ΔΕΗ μέσω ΑΣΕΠ και στην Αρκαδία

Στο ΑΣΕΠ βρίσκεται ήδη το αίτημα της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού για την πρόσληψη 600 μόνιμων εργαζομένων όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης. Σύμφωνα με ανώτατο στέλεχος της ΔΕΗ, οι θέσεις θα καλυφθούν με δύο διαφορετικές προκηρύξεις, ανάλογα με το επίπεδο εκπαίδευσης, και αφορούν σε:
Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκίνησε το Arcadian Tennis Open Ανδρών – Γυναικών

Ξεκίνησε χτες Παρασκευή 27/6/2014 το Arcadian Tennis Open Ανδρών – Γυναικών που διοργανώνει ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Στα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης γίνονται τα παιχνίδια του τουρνουά με αρκετές συμμετοχές από όλη σχεδόν την Πελοπόννησο καθώς και από την Αθήνα.
Διαβάστε περισσότερα...

Διαδικτυακά ... ταξίδια σε χωριά της Ηραίας μέσα από βίντεο του Χρήστου Κιντή!

Μία … περιήγηση σε χωριά της Ηραίας στη Γορτυνίας μάς κάνει ο Χρήστος Κιντής μέσα από τρία μοναδικά βίντεο τα οποία ετοίμασε και παρουσιάζει στο www.kalimera-arkadia.gr!
Παρακάτω, μπορείτε να δείτε:
Διαβάστε περισσότερα...

Τροχαίο ατύχημα με μηχανή στο Μουστό Κυνουρίας

Τροχαίο ατύχημα με μηχανή στην περιοχή της λίμνης του Μουστού συνέβη σήμερα το μεσημέρι. Ο αναβάτης της μηχανής (με καταγωγή από τον Άγιο Ανδρέα) έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου. 
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...