Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Οι εκπλήξεις του Μήτσου, το κουίζ με τις αντιδημαρχίες και η απορία της ημέρας!

Δεν ξέρω αν κάποιοι πιστεύουν ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι του Παυλή είναι άπειροι ή αν κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ αυτό που οσμίζομαι είναι ότι ο Μήτσος θα κάνει μεγάλες εκπλήξεις στο μοίρασμα των ρόλων. Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε περισσότερα...

Άθλιες οι συνθήκες στις φυλακές Τρίπολης – Τη μετάδοση ασθενειών φοβούνται οι εργαζόμενοι (vd)!

Για τις άθλιες συνθήκες κράτησης στις φυλακές της Τρίπολης μίλησε στο kalimera-arkadia.gr ο Δημήτρης Κολλίντζας (μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου εργαζομένων εσωτερικής φρούρησης), επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες κρατούμενων που έφτασαν μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι προσλήψεις στο Δημόσιο έως το τέλος Ιουνίου

Με 2.195 μόνιμους και εποχικούς θα ενισχυθούν διάφορες δημόσιες υπηρεσίες μέχρι το τέλος του Ιουνίου.
Συγκεκριμένα, θα γίνουν 743 μόνιμες προσλήψεις σε τέσσερα υπουργεία, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.
Διαβάστε περισσότερα...

Σε Χορωδιακή συνάντηση στον Μυστρά ο «Ορφέας» Τρίπολης (εικόνες)

Η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης, το Σάββατο 31 Μαΐου 2014, συμμετείχε στη χορωδιακή συνάντηση του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης με την επωνυμία «Χορωδιακά 2014» που αποτέλεσε μέρος των εκδηλώσεων «Παλαιολόγεια 2014». Η εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Σπάρτης στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ στην αιμοδοσία του ΕΟΣ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αρκαδίας μετά από πρόσκληση του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης και σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, θα συμμετάσχει στην 14η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 7-6-2014 και κατά τις ώρες 8:30 ως 13:30 και 18:00 ως 20:00 (στις 7-6-2014 μόνο κατά τις ώρες 8:30 ως 13:30) στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Καιρός – Ομπρέλες θα χρειαστούμε (και) την Τετάρτη στην Αρκαδία!

Δεν θα λείψουν οι βροχές από τις περισσότερες περιοχές της Αρκαδίας την Τετάρτη (4/6/2014) στην Αρκαδία, με τον κόσμο να έχει ήδη αγανακτήσει από τη λασποβροχή της Τρίτης...

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Διαβάστε περισσότερα...

Χάος στο πάρκινγκ της κάτω αγοράς – Πολλά αυτοκίνητα παρκάρουν χωρίς κάρτα (vd)

Το υπαίθριο πάρκινγκ της κάτω αγοράς στην Τρίπολη λειτουργεί με ελεγχόμενη στάθμευση προκειμένου, σε ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, να μην παρκάρουν κάποιοι επί ώρες, εις βάρος άλλων οδηγών.
Διαβάστε περισσότερα...

Συμβουλές από την ψυχολόγο Β. Κατσαφάνα για το πως οι μαθητές να διαχειριστούν το άγχος στις Πανελλήνιες (vd)

Χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για τους γονείς και τους μαθητές που μετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις δίνει η ψυχολόγος Βίκυ Κατσαφάνα στο «Καλημέρα Αρκαδία».
Διαβάστε περισσότερα...

Συνέντευξη στη Δημοτική Ραδιοφωνία για τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες

Παρασκευή μεσημέρι από τη 1.00 μέχρι τις 2.00 συντονιστείτε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης στους 91.5 MHz στα FM και ακούστε την συνέντευξη του Γιάννη Πετσέλη με τον Τσιτομενέα Στέφανο, Φυσικό Ηλεκτρονικό και Ραδιοηλεκτρολόγο Καθηγητή Τηλεπικοινωνιών στο ΤΕΙ Πειραιά και Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών με θέμα « ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ».
Διαβάστε περισσότερα...

Όλα ρευστά για τη χρηματοδότηση των Παιδικών - Βρεφονηπιακών Σταθμών και ΚΔΑΠ

Η χρηματοδότηση των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ - ΜΕΑ για την περίοδο 2014-2015 ήταν το αντικείμενο της συνάντησης αντιπροσωπείας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας με τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλη Κεγκέρογλου και τη γενική γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων Άννα Δαλλαπόρτα.

Το θέμα είναι πολύ σημαντικό διότι οι εξελίξεις επηρεάζουν πολλούς σταθμούς και δομές και στην Αρκαδία.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...