Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 08 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Τρισδιάστατη ... βόλτα στην Αρκαδία μέσα από την «Google Street View»!

Κάθε γωνιά της Αρκαδίας, μπορεί να … επισκεφθεί κάποιος εικονικά, μέσα από τη διαδραστική υπηρεσία Street View, που επιτρέπει την τρισδιάστατη περιήγηση στους δρόμους, με εικόνες από κάμερες λήψης 360 μοιρών. 
Ενδεικτικά, παρουσιάζουμε ορισμένα σημεία της Αρκαδίας που μπορείτε να … επισκεφτείτε μέσω της Google!
Διαβάστε περισσότερα...

«Παγώνει» η έκδοση πιστοποιητικών στο Taxisnet μέχρι την Τρίτη

Παγώνει έως την Τρίτη 10/6 η έκδοση πιστοποιητικών για το φόρο ακινήτων, τη φορολογική ενημερότητα καθώς και της κατάθεσης δηλώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων, μέχρι την πλήρωση της θέσης του ΓΓ Δημοσίων Εσόδων.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν φεύγει ο Κουβέλης από Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ – Έκτακτο συνέδριο το Σεπτέμβριο

Η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ έκρινε ότι «η πορεία του κόμματος προς το συνέδριο συνιστά κρίσιμη και αναγκαία διαδικασία αναδιάταξης και διαμόρφωσης της πολιτικής γραμμής μας. Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίζει τη διεξαγωγή έκτατου συνεδρίου 12-14 Σεπτεμβρίου.
Διαβάστε περισσότερα...

Σε ποιες περιοχές έχουν αυξηθεί οι τιμές των ξενοδοχείων έως και 100%!

Η καλοκαιρινή περίοδος έχει ξεκινήσει επίσημα και μπορεί οι θερμοκρασίες μέχρι στιγμής να μην είναι οι ιδανικότερες, ωστόσο το καλοκαίρι είναι εδώ και οι ξενοδοχειακές τιμές στην Ελλάδα σε σύγκριση με το προηγούμενο Ιούνιο.

Διαβάστε περισσότερα...

Σεισμός 4,2 ρίχτερ έγινε αισθητός στην Πελοπόννησο

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου, η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε περίπου στις 6.15 το απόγευμα, είχε μέγεθος 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρό της ήταν στον Κορινθιακό κόλπο, εννέα χιλιόμετρα βόρεια, βορειοδυτικά του Αιγίου. Όσον αφορά το εστιακό βάθος, προσδιορίστηκε στα 12 χιλιόμετρα.
Διαβάστε περισσότερα...

Πανηγύρι στο εξωκκλήσι της Αγίας Τριάδας στο Σαρακίνι Γορτυνίας (εικόνες)!

Εικόνες από το ωραίο πανηγύρι που έγινε την Κυριακή στο εξωκκλήσι της Αγίας Τριάδας στο Σαρακίνι Ηραίας Γορτυνίας, ανάρτησε στο προσώπικό της λογαριασμό στο facebook, η Μαρίνα Διαμαντοπούλου. Η ίδια γράφει ότι «τους προσκυνητές διασκέδασε το συγκρότημα του Παναγιώτη Λιακόπουλου-Μαυρέλια. Επίσης, κλαρίνο έπαιξε ο ανηψιο-εγγονός και μαθητής του Μαυρέλια, Χρήστος Οικονόμου, νέο παιδί που συνεχίζει την παράδοση. Χρόνια πολλά! Και του χρόνου!»
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Κώστας Τουρνάς μιλά για τη δύσκολη περίοδο που έφυγε από την Τρίπολη για την Αθήνα (vd)

Κανένας απ’ όσους ασχολήθηκαν στην Ελλάδα με τον δυτικόφερτο ηλεκτρικό ήχο τα τελευταία 50 χρόνια δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι προσέγγισε τον όρο pop με καλύτερα αποτελέσματα. Ο Κώστας Τουρνάς, είτε σόλο είτε με τους Poll, έκανε μουσική που κατά καρούς χαρακτηρίστηκε prog, «ψυχεδελική», χίπικη, synth, ακόμα και λαϊκή ή disco σε κάποιους συζητήσιμους πειραματισμούς της δεκαετίας του ’80.
Διαβάστε περισσότερα...

Η εορτή της Πεντηκοστής στο Μητροπολιτικό Ναό της Τρίπολης

Με κάθε θρησκευτική μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε και φέτος στην Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας η  εορτή της Πεντηκοστής.
Το πρωί της Κυριακής της Πεντηκοστής, 8η  Ιουνίου 2014, τελέσθηκε ο Όρθρος και, εν συνεχεία, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, υπό του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.
Διαβάστε περισσότερα...

Η Ισμήνη Καρύδη – Svensson στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Αισθάνομαι θαυμασμό και αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα μου»!

Ποτέ δεν ξεχνά την Πατρίδα της, την Αρκαδία, η Ισμήνη Καρύδη – Svenssonη οποία έφτασε να είναι βασικό στέλεχος στο επιτελείο του Πλανητάρχη, Μπάρακα Ομπάμα και πλέον έχει δημιουργήσει με τον άντρα της μία φιλανθρωπική πρόγνωση ια παιδιά που πάσχουν από ανίατες ασθένειες!
Από την Αμερική που ζει μόνιμα, η Ισμήνη μίλησε αποκλειστικά στο www.kalimera-arkadia.gr και είπε ότι:
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...