Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ο φυσικοθεραπευτής του Αρκαδικού Χρήστος Δεδούσης μιλάει για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε!

Πολλές φορές μέσα από την επιτυχία ενός συλλόγου στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, μερίδιο συνεισφοράς στο αποτέλεσμα εκτός από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές όπως μπορεί να είναι οι αθλητές ή το προπονητικό τιμ, έχουν και τα υπόλοιπα μέλη και πρόσωπα που πλαισιώνουν όλη αυτή την προσπάθεια!
Διαβάστε περισσότερα...

Βραδιά θερινού σινεμά με «Μαθήματα Αμερικάνικης Ιστορίας» από την ΚΝΕ στην Τρίπολη (vd)!

Η πρώτη βραδιά θερινού σινεμά οργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Τρίπολη από το τοπικό συμβούλιο Αρκαδίας της Κομμουνιστικής Νεολαίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Η ώρα της ένστασης, το κουίζ της επόμενης ακύρωσης και το ... απαρατήρητο συνέδριο!

Έφτασε η μέρα για να γίνει η περιβόητη ένσταση του Σμυρνιώτη για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Τρίπολης. Η προθεσμία τελειώνει και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει τώρα! Τέρμα οι φήμες, ώρα για πράξεις…
Διαβάστε περισσότερα...

Έρχεται … Νέα εκπομπή «Έλλη … νες» με καλεσμένη – έκπληξη!

Για ακόμα μία φορά η διαδικτυακή εκπομπή του www.kalimera-arkadia.gr «Έλλη..νες» με την Έλλη Αρτοπούλου θα φιλοξενήσει ένα πρόσωπο το οποίο εμφανίζεται για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα και εξιστορεί μία εμπειρία που τα τελευταία χρόνια ζουν όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι…
Διαβάστε περισσότερα...

Καιρός - Κατακαλόκαιρο με βροχές την Τετάρτη στην Αρκαδία;

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, μεταβάλλεται το σκηνικό του καιρού για την Τρίτη και την Τετάρτη.
Διαβάστε περισσότερα...

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στο πλευρό της … ΑΕΚ Τρίπολης!

Το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης «ευχαριστεί την ΠΑΕ ΑΕΚ για την προσφορά της (25 φανέλες, σορτς & ζεύγη κάλτσες) προς το ποδοσφαιρικό τμήμα μας. Μια προσφορά που συνοδεύτηκε με μια «ενωσίτικη» επιστολή (βλέπε φώτο).
Διαβάστε περισσότερα...

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις από το Σύλλογο Ριζοσπηλιωτών στη Γορτυνία!

Τη Παρασκευή 22 Αυγούστου το απόγεμα στο εκκλησάκι της Παναγίτσας θα τελεστεί πανηγυρικός Εσπερινός και το Σαββάτο 23 Αυγούστου το πρωί θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία από το Σύλλογο.
Διαβάστε περισσότερα...

Ρετρό - Το γυναικείο μοναστήρι Κοιμήσεως Θεοτόκου «Μπούρα» στη Φαλασία μέσα από εκπομπή του 1999! (vd)

Η σειρά ντοκιμαντέρ «ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ» ταξιδεύει στην ΕΛΛΑΔΑ και επισκέπτεται μικρούς παράδεισους, πνευματικές οάσεις, που το σύγχρονο κίνημα του ορθόδοξου γυναικείου μοναχισμού συντηρεί για να συναντά τον Θεό και να προσφέρει στους Ορθόδοξους τόπους περισυλλογής και εσωτερικού ησυχασμού.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...