Menu
RSS
Κυριακή, 02/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Η Τρίπολη σε ρόλο … Μυκόνου, οι άφαντες κάρτες στάθμευσης και τα … Γορτυνιακά μουστάκια!

  • Γεια χαρά σε όλους τους «Καληνυχτάκηδες». Ξεκινάμε αμέσως! Λοιπόν αφήνω από τώρα μουστάκι μπας για να κερδίσω στο διαγωνισμό που θα γίνει στο Βελημάχι στις 10 Αυγούστου! Προλαβαίνω, λέτε;
Διαβάστε περισσότερα...

Δείπνο με νέους είχε ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος (εικόνες)!

Για μια ακόμη φορά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κάλεσε σε δείπνο τους νέους της Μητροπόλεως, την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014 στον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος τυφλών γυναικών «Η Αγία Παρασκευή». 
Διαβάστε περισσότερα...

4ος ο Βινατσέλας του Γ.Σ. Αρκαδίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παίδων στη Λάρισα!

Στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας με συμμετοχή 1000 και πλέον αθλητών – τριών έγινε το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουλίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου κατηγορίας παίδων – κορασίδων(μέχρι 17 χρονών).
Ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από 10 αθλητές – τριε.
Διαβάστε περισσότερα...

Τώρα μπορείς να παρακολουθείς live τη Γη από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! (vd)

Καλές οι προσομοιώσεις, αλλά καλύτερη η πραγματική εικόνα και αφού δεν τα κατάφερες να γίνεις αστροναύτης, δεν πειράζει. Μπορείς, πλέον, να παρακολουθείς ζωντανά 24/7 εικόνα από τις 4 HD κάμερες που εγκαταστάθηκαν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό από τη NASA, μέσα από την υπηρεσία Ustream!

Διαβάστε περισσότερα...

Την εικόνα της Αγίας Μαρίνας προσκύνησαν στη Ζωοδόχο Πηγή της Κάρτσοβας (vd)

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Πανπροσφυγική Ένωση» γιόρτασε στη Ζωοδόχο Πηγή της Κάρτσοβας, όπου βρίσκεται η εικόνα της Αγίας Μαρίνας, προστάτιδας του Συλλόγου της περιοχής Φιλικών, δωρηθείσα από το Διοικητικό Συμβούλιο.
Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί «πάγωσε» η οργάνωση «λευκής νύχτας» στην πόλη της Τρίπολης!

Η «Λευκή νύχτα» όπου τα μαγαζιά παραμένουν ανοιχτά όλο το βράδυ, βάζουν μεγάλες εκπτώσεις και παράλληλα υπάρχουν διάφορα μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα, προκάλεσε … πάταγο πέρυσι το καλοκαίρι στην Καλαμάτα!
Η Μεσσηνιακή Πρωτεύουσα κυριολεκτικά «πνίγηκε» στον κόσμο εκείνη την ημέρα και για το λόγο αυτό προγραμματίζει ξανά τη «Λευκή Νύχτα» για φέτος στις 30 Αυγούστου.
Διαβάστε περισσότερα...

Δύο νέες θέσεις εργασίας στο Λεωνίδιο!

Στην πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τους δύο συνολικά μήνες, μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών), συνολικού αριθμού δύο ατόμων, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών θα προχωρήσει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Επίθεση Μπούρα στην παράταξη Παπαδόπουλου με αφορμή τη μήνυση για τα τρυπημένα ψηφοδέλτια στο Άκοβο!

Το μετεκλογικό θρίλερ στο Δήμο Μεγαλόπολης συνεχίζεται, όπως τόνισε και ο Παναγιώτης Μπούρας σε δήλωση του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Διαβάστε περισσότερα...

Mελέτες για πίστες μηχανοκίνητου αθλητισμού θερμοκήπια μέσω τηλεθέρμανσης στο λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης!

Πέντε μελέτες, που συντάχθηκαν από καθηγητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο πλαίσιο της συνεργασίας, που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Τριτοβάθμιου Ιδρύματος της Περιφέρειας,  παρεδόθησαν στον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...