Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ο Νίκος Φλώρος σε ντοκιμαντέρ Σουηδικής παραγωγής για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας (vd)!

Γυρίσματα έγιναν στην Αρκαδία, για τη ζωή της Μαριάς Κάλλας, με συμμετοχή του Διεθνούς Γλύπτη, Νίκου Φλώρου!
Ως πρεσβευτής της Ελλάδας, μέσα από την τέχνη του, συμμετέχει ο Αρκάς Γλύπτης Νίκος Φλώρος σε ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην Ελληνίδα σοπράνο, Μαρία Κάλλας!
Ο Νίκος Φλώρος μιλάει σε μια ταινία - ντοκιμαντέρ που έχει αναλάβει μεγάλη Σουηδική παραγωγή, με σκηνοθέτη τον Έλληνα Μπάμπη Τσιόγκα.
Διαβάστε περισσότερα...

Εικόνες και βίντεο από την έναρξη του Παναρκαδικού Συνεδρίου – Τα αποκαλυπτήρια, η δωρεά και οι πρώτες ομιλίες!

Ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί το 8ο Παγκόσμιο Παναρκαδικό Συνέδριο στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης. Η έναρξη έγινε με Αγιασμό και χαιρετισμο’ύς επισημάων, ενώ ακολούθησαν ομιλίες
Διαβάστε περισσότερα...

Αποκλειστικό - Αίσιο τέλος διαφαίνεται για τη μυθική «δωρεά Γκουντάνη» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

Μετά από πολύ καιρό υπομονής, φαίνεται ότι έφτασε η στιγμή για να γίνει το τελευταίο βήμα, προκειμένου να υπάρξει αίσιο τέλος στη μυθική δωρεά Γκουντάνη για να γίνει αιμοδυναμικό εργαστήριο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης!
Διαβάστε περισσότερα...

Μυστήριο για τη συντριβή αεροπλάνου στη Σπάρτη - Βίντεο με μαρτυρίες για το τραγικό συμβάν

Δύο άνθρωποι, ηλικίας 35 και 52 ετών, έχασαν τη ζωή τους, όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Σπάρτης.
Διαβάστε περισσότερα...

«Τρέχουν» οι δηλώσεις ιδιοκτησίας για το Κτηματολόγιο στην Αρκαδία μέχρι ...

Συνεχίζεται η συλλογή δηλώσεων Κτηματογράφησης, μετά την απόφαση της ΕΚΧΑ ΑΕ με την οποία, καλεί όσους έχουν δικαίωμα επί των ακινήτων που βρίσκονται εντός των ορίων των προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. Δήμων της Π.Ε. Αρκαδίας, να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο γραφείο κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.
Το www.kalimera-arkadia.gr παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες!
Διαβάστε περισσότερα...

Προκριματικοί το πρωί στα Λαγκάδια - Το βράδυ ο διαγωνισμός δημοτικού τραγουδιού!

'Εγινε το σήμερα το πρωί στα Λαγκάδια Γορτυνίας, Σάββατο 26/7/2014, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Αντιδήμαρχος Μαρίνα Διαμαντοπούλου, η προκριματική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής. Νέοι και νέες αλλά και μεγαλύτεροι παρουσίασαν το ταλέντο τους στην κριτική επιτροπή, πέρασαν αυτή την φάση και το βράδυ θα διαγωνιστούν μπροστά στο κοινό και στην κριτική επιτροπή με στόχο την διάκριση.
Διαβάστε περισσότερα...

Δείτε πτήση του αεροσκάφους που έπεσε στην Πελοπόννησο (vd)!

Το www.kalimera-arkadia.gr παρουσιάζει βίντεο από το κανάλι του Χρήστου Κιντή στο youtube που δείχνει πτήση με αμφίβιο υπερελαφρύ αεροπλάνο Aventura, δηλαδή τον τύπο του αεροπλάνου που κατέπεσε το Σάββατο στη Σπάρτη...
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...