Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Νίκος Φλώρος σε ντοκιμαντέρ Σουηδικής παραγωγής για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας (vd)!

Ο Νίκος Φλώρος σε ντοκιμαντέρ Σουηδικής παραγωγής για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας (vd)!
Γυρίσματα έγιναν στην Αρκαδία, για τη ζωή της Μαριάς Κάλλας, με συμμετοχή του Διεθνούς Γλύπτη, Νίκου Φλώρου!
Ως πρεσβευτής της Ελλάδας, μέσα από την τέχνη του, συμμετέχει ο Αρκάς Γλύπτης Νίκος Φλώρος σε ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην Ελληνίδα σοπράνο, Μαρία Κάλλας!
Ο Νίκος Φλώρος μιλάει σε μια ταινία - ντοκιμαντέρ που έχει αναλάβει μεγάλη Σουηδική παραγωγή, με σκηνοθέτη τον Έλληνα Μπάμπη Τσιόγκα.
Ο Νίκος Φλώρος συγκεκριμένα μιλάει πως αποφάσισε μέσω της μοναδικής τέχνης που εκπροσωπεί να ασχοληθεί με τον μύθο της όπερας που λέγεται Μαρία Κάλλας. Μία ενδιαφέρουσα ιστορία που θα μεταδοθεί το 2015 σε όλο τον κόσμο μέσα από τα γυρίσματα που έχουν πραγματοποιηθεί στη Μεσσηνία και κυρίως στην περιοχή του Μελιγαλά αλλά και σε χώρες του εξωτερικού.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» σάς αποκαλύπτει σήμερα ένα κομμάτι από τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στο Κάψια Αρκαδίας, στο Ξενοδοχείο «Καλτεζιώτης Resort», σ’ έναν εξαιρετικό χώρο.
Στην κάμερα μίλησε ο σκηνοθέτης της ταινίας Μπάμπης Τσιόγκας. Συγκεκριμένα είπε πως θέλει να βγάλει τη ζωή της μέσα από την όμορφη, ποιητική αλλά και Ελληνική τραγωδία. Λέει πόσο υπερήφανος νιώθει που στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ο Νίκος Φλώρος μάς πρεσβεύει.
Τα γυρίσματα θα τελειώσει το Φεβρουάριο και μετά θα ολοκληρωθεί από την Στοκχόλμη για να προβληθεί το 2015
Ο Νίκος Φλώρος μίλησε για τα κοινά του με την Μαρία Κάλλας και την κοινή διαδρομή τους από την Πελοπόννησο στη Νέα Υόρκη και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα.
Ο σκοπός του ντοκιμαντέρ είναι να γίνει γνωστή η καταγωγή της Μαρίας Κάλλας!
Ο πρώην διευθυντής Περιφέρειας Πελοποννήσου και σήμερα γραμματέας της εταιρείας παραγωγής «Μεσσηνιακή Αμφικτιονία» της ταινίας αυτής κ. Παναγιώτης Μπαζίγος, σε ερώτηση εάν ήταν στην Περιφέρεια τι θα έκανε για αυτόν τον καλλιτέχνη, είπε πως τον θεωρεί Πρεσβευτή της Ελλάδας και φυσικά θα τον προωθούσε και θα τον πρόβαλλε διότι είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά είναι ο πολιτισμός μας!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...