Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας παραπέμπει το γιατρό που συνελήφθη από την Αστυνομία

Το διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας σε σημερινή του συνεδρίαση , αποφάσισε την παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Συλλόγου, Ιατρού μέλους του Συλλόγου, διότι υπέπεσε σε ποινικά αδικήματα, που τον οδήγησαν στην σύλληψη του καθώς επίσης και για παράβαση του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Το νέο μυθιστόρημα της Πασχαλίας Τραυλού από την Τρίπολη (vd)

«Η Μήδεια δεν χόρεψε απόψε» είναι ο τίτλος του νέου μυθιστορήματος της Πασχαλίας Τραυλού που γεννήθηκε στην Τρίπολη και ζει στην Αθήνα, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.
Διαβάστε περισσότερα...

Εξασφαλίστηκαν τα χρήματα για να αγοράσει ο Δήμος τη Βίλα Τουρκοβασίλη! (vd)

Μία πολύ σημαντική ανακοίνωσε έκανε ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, στο πλαίσιο της τελετής λήξης του 8ου Παγκοσμίου Συνεδρίου των Αποδήμων Αρκάδων.
Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό ότι την Τετάρτη δεσμεύτηκε μέσα από το Πράσινο ταμείο το ποσό των 350.000 ευρώ για να εξαγοράσει ο Δήμος «ένα εμβληματικό κτίριο για την Τρίπολη, τη Βίλα Τουκροβασίλη, που μπορεί να παίξει ρόλο για να γίνει η Τρίπολη Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021».
Διαβάστε περισσότερα...

Τραγικός θάνατος για ηλικιωμένο που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στις Δαβιές ... (εικόνες)

Νέα τραγική είδηση για την Αρκαδία, αφού μετά τα δύο τροχαία δυστυχήματα, με δύο νεκρούς, ήρθε την ίδια μέρα ένα τραγικό περιστατικό το οποίο συνέβη στο χωριό Δαβιές, στο Φάλανθο.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Νίκος Ξυδάκης στο Φεστιβάλ Λίμνης Λάδωνα!

Ο Νίκος Ξυδάκης, ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής με διαχρονικές και ιδιαίτερες εμπνεύσεις, θα βρεθεί στις 9 Αυγούστου, στο Φεστιβάλ της Λίμνης Λάδωνα, που πραγματοποιείται στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Γορτυνίας, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη συναυλία, μέσα σε ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...