Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κωνσταντινόπουλος και Λυκουρέντζος μίλησαν από την Τεγέα για την ανάπτυξη και τη στάση Καραμανλή (vd)

Κωνσταντινόπουλος και Λυκουρέντζος μίλησαν από την Τεγέα για την ανάπτυξη και τη στάση Καραμανλή (vd)

Από την έκθεση της Τεγέας, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Ανδρέας υκουρέντζος μίλησαν για τις πολιτικές εξελίξεις και τις εξελίξεις στην Οικονομία.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είπε: "Η ανάπτυξη δεν μπορεί να γίνει στα λόγια αλλά πρέπει ο κόσμος να την κατανοήσει στην πράξη και στην καθημερινότητα. Το τελευταίο όμως χρονικό διάστημα φαίνεται η ύφεση και τα στοιχεία που έδειξαν ότι η ύφεση από 1,1 το προηγούμενο τρίμηνο πήγε στο 0,2. Ελπίζουμε από τα νούμερα να περάσουμε στην καθημερινότητα του πολίτη η οποία θα αποδείξει αν θα έχουμε ανάπτυξη ή όχι".

Ενώ, ο Ανρέας Λυκουρέντζος τόνισε: "Ο πρώην Πρωθυπουργός με τη σιωπηλή του αλλα καθοριστική του στάση υπηρετεί την ενότητα της παρατάξεως και δίδει ένα πρότυπο άξιο μιμήσεως όχι μόνο απο τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και των άλλων παρατάξεων πως ένας πολιτικός μπορεί και δια της σιωπής να υπηρετεί τον τόπο και την παραταξή του. Οπότε η ιστορία συνομιλεί μ' ένα ηγέτη. Οπότε κάτω από ποιές συνθήκες, ποια συγκυρία και ποια αποστολή-ιστορία αναθέτει σ'έναν ηγέτη, εγώ δεν μπορω να το προσδιορίσω".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...