Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέες καταγγελίες για φόλες σε αδέσποτα ζώα στην Αρκαδία

Νέες καταγγελίες για φόλες σε αδέσποτα ζώα στην Αρκαδία
Αναγνώστρια του «Καλημέρα Αρκαδία» προχώρησε σε νέες καταγγελίες για φόλες και πυροβολισμούς εναντίον αδέσποτων ζώων στην περιοχή μας.


Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Είμαι στο χωριό μου εδώ και ενάμιση μήνα. Κάθε φορά που έρχομαι βλέπω αδέσποτα ζώα να τριγυρνούν ψάχνοντας για λίγο νερό και φαγητό..Επειδή το χωριό μου βρίσκεται επάνω στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας πολλοί "φιλόζωοι¨" αφήνουν τα ζώα τους και εκείνα ανήμπορα και φοβισμένα αναζητούν τρόπο να επιβιώσουν. Στο πρόσφατο παρελθόν άκουσα και είδα πυροβολισμούς , ζώα να είναι κουτσά, ζώα να σκοτώνονται κ.λ.π. Σήμερα έριξαν φόλα σε μία σκυλίτσα με 7-8 κουταβάκια. Η σκυλίτσα κείτεται νεκρή βγάζοντας αφρούς από το στόμα και τα κουταβάκια αγνοούνται. Στο παρελθόν είχα απευθυνθεί στην αστυνομία, δήλωσε αναρμόδια, αναζήτησα κάποιον υπεύθυνο της Δημοτικής Αρχής, άκαρπη η προσπάθεια.. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει, ποια Αρχή είναι υπεύθυνη ή όπως συνήθως όλοι οι υπεύθυνοι είναι οι ανεύθυνοι και μη αρμόδιοι.
Αγαπητοί Συμπολίτες, ο τρόπος συμπεριφοράς μας, ο σεβασμός μας, απέναντι σε κάθε έμβια ζωή , δείχνει και τον πολιτισμό μας!!! Δυστυχώς ο πολιτισμός μας έχει εξαντληθεί στις εμποροπανήγυρεις...Θυμάστε εκείνο το τραγούδι που έλεγε ο Κ. Χατζής? ¨Κλαίει ο γερογαΙδαράκος με παράπονο πολύ, γιατί άνθρωπο τον είπαν και είναι μεγάλη προσβολή....." Να χαιρόμαστε την ανθρωπιά και τον πολιτισμό μας!!!
Εκ μέρους όλως των απροστάτευτων αδέσποτων ζώων κάνω έκκληση για βοήθεια.

Ευχαριστώ
Παναγιώτα»

1 σχόλιο

  • πόλη υπόδειγμα μπ---ου
    πόλη υπόδειγμα μπ---ου Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Παναγιώτα εκφράζει πολλούς πολίτες. Όμως το ζήτημα έχει και την άλλη πλευρά του.Τα αδέποτα συχνά επιτιθενται σε ανθρώπους με γνωστές συνέπειες.... Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει δήμος Τρίπολης . Η παρακμή του δήμου Τρίπολης έχει ξεπεράσει και την πιό μεγάλη φαντασία.... Οπότε να ζητάς από τη δημοτική αρχή τέτοια αυτονόητα πράγματα δυστυχώς είναι πολυτέλεια !!!!! Η Τρίπολη έχει γεμίσει αδέποτα. Μια νυκτερινή βόλτα (και στο κέντρο ) στην πόλη είναι περιπέτεια με τα σκυλιά να σε παίρνουν από κοντά.... Και "που είσαι ακόμη" κατακαμένη Τρίπολη..... !!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...