Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (22/4/2024)

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (22/4/2024)

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta

Site: www.virginialeousi.com

…………………………………………………………………………….

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε να προβείτε σε αλλαγές ξεκινήστε κάνοντάς τις στο χώρο που κινείστε και ζείτε. Για να ξεπεραστεί η κρίση που περνάει το ταίρι σας χρειάζεστε επειγόντως διάλογο.

ΤΑΥΡΟΣ: Παλέψτε για την ελευθερία σας, αλλά όχι αναθέτοντας δικές σας ευθύνες σε άλλους. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια αντιπαράθεση μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι βιαστικές κινήσεις είναι σίγουρο πως δε θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Μην ασκήσετε υπερβολικό έλεγχο στους συνεργάτες ή στους υφιστάμενους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η παρουσία ενός φίλου σας σε μια αντιπαράθεση θα είναι καταλυτική. Όταν ακούτε να γίνονται πικρόχολο σχόλια δε χρειάζεται και να τα μεταφέρετε.

ΛΕΩΝ: Μπορείτε να βάλετε καινούριες βάσεις στις υποθέσεις σας, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις ισορροπίες που θα υπάρχουν στις συναλλαγές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το επικοινωνιακό σας στοιχείο προσλαμβάνει με το ξεκίνημα του χρόνου μια ιδιαίτερη δύναμη και οι επαφές σας θα γίνουν γεμάτες ουσία.

ΖΥΓΟΣ: Μια εσωτερική συσπείρωση θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις αξίες σας, βάζοντας κάποιες από αυτές σε δεύτερη μοίρα και κάποιες τις θέτετε στην πρώτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διαφοροποιούνται οι πεποιθήσεις σας, συμβάλλοντας στην αναδημιουργία μιας νέας ταυτότητας την οποία θα την προβάλετε προς τα έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφραστείτε επιχειρηματικά αλλά και συναισθηματικά με μεγαλύτερη επιτυχία και εργαστείτε δυναμικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας για τη χρονιά που έρχεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι καθώς μερικούς θα τους χαροποιήσει και κάποιους άλλους θα τους ενοχλήσει. Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προστατέψετε σχέσεις που επιθυμείτε να διατηρηθούν για πάντα και αποφύγετε να έρθετε σε αντίθεση με ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει ή επηρεάζουν  σε σημαντικό βαθμό το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΣ: Ενισχύστε τη σκέψη και τη διαίσθησή σας που από κοινού σας προφυλάσσουν από κινδύνους. Κάντε τους άλλους να αλλάξουν τη μάλλον κακή γνώμη που έχουν για εσάς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...