Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φωτοτυπικά και κομπιούτερ από τον Οδυσσέα σε σχολεία του Δήμου Τρίπολης!

Φωτοτυπικά και κομπιούτερ από τον Οδυσσέα σε σχολεία του Δήμου Τρίπολης!
Στα πλαίσια του Χριστουγεννιάτικου κλίματος, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και συμπατριώτης μας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος προχώρησε σε μια αξιόλογη χειρονομία.


Μετά από αιτήματα ορισμένων σχολείων σχετικά με ελλείψεις σε Τεχνολογικό Εξοπλισμό, σε συνεργασία με την Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανταποκρίθηκε και δώρισε σε 4 Δημοτικά Σχολεία, αντίστοιχα μηχανήματα.

Συγκεκριμένα, στα σχολεία του Σταδίου Τεγέας, της Κανδύλας και του Λεβιδίου, δώρισε από ένα φωτοτυπικό μηχάνημα. Ενώ στο σχολείο της Νεστάνης, έναν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή.

Τα μηχανήματα τα παρέδωσε ο ίδιος ο υφυπουργός στα σχολεία, ενώ συνοδευόταν απ’ το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή και την Πρόεδρο Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κα Δώρα Μπρακουμάτσου.

Τα παιδιά και οι δάσκαλοι, αφού ευχαρίστησαν για την ενέργεια αυτή τον δωρητή, ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους, Χρόνια Πολλά.

1 σχόλιο

  • ΜΑΡΙΑ
    ΜΑΡΙΑ Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 07:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΘΕΡΜΙΑΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΑΝΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 8:00 ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 12:00,ΟΤΑΝ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ,ΚΥΡΙΑ ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟΥ!!!
    ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...