Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έρχεται πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων σε εμπορικά καταστήματα της Αρκαδίας!

Έρχεται πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων σε εμπορικά καταστήματα της Αρκαδίας!
Στο πλαίσιο της συνέντευξης ανακοινώθηκε Τύπου του Υφυπουργού Εργασίας, Ι. Πλακιωτάκη και του Προέδρου της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδη, παρουσιάστηκε η ανάληψη από την ΕΣΕΕ του έργου «Πρόγραμμα Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης Νέων Ανέργων Ηλικίας 18 έως 24 ετών για την Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού στον Τομέα του Λιανικού Εμπορίου».


Μέσω της συγκεκριμένης δράσης –που θα εφαρμοστεί και στην Αρκαδία- βοηθούνται οι επιχειρήσεις αλλά και οι άνεργοι νέοι, οι οποίοι θα έχουν εισόδημα και ασφαλιστική κάλυψη για την κατάρτιση που θα λάβουν, σε μία εποχή που η νεανική ανεργία έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις.

«Το σημαντικότερο είναι ότι οι καταρτιζόμενοι άνεργοι έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρουν μόνιμη εργασία στο εμπόριο, που εξακολουθεί εν μέσω κρίσης να παρέχει ευκαιρίες απασχόλησης, ενώ επιπλέον μπορούν να απασχοληθούν και οι ίδιοι στο μέλλον αυτοτελώς ως επιχειρηματίες, έχοντας αποκτήσει βασικές δεξιότητες αλλά και γνώσεις σε νέες ειδικότητες που δημιουργούνται στον τομέα του εμπορίου από τις νέες συνθήκες του διεθνούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος» ανέφερε ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...