Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δωμάτιο ούτε για … δείγμα φέτος τις γιορτές στην ορεινή Αρκαδία! (vd)

Δωμάτιο ούτε για … δείγμα φέτος τις γιορτές στην ορεινή Αρκαδία! (vd)
Πάνω από 90% είναι η πληρότητα των ξενοδοχείων στην ορεινή Αρκαδία, με αποτέλεσμα μάλιστα κάποιοι να επιλέγουν ακόμα και την Τρίπολη, για να μείνουν, εφόσον δεν βρίσκουν διαθέσιμο δωμάτιο στα τουριστικά μέρη του νομού.

Πρώτη στην προτίμηση των επισκεπτών παραμένει η Γορτυνία, με τους δημοφιλείς της προορισμούς, τα Λαγκάδια, τη Στεμνίτσα, τη Βυτίνα και τη Δημητσάνα.
Οι τιμές των δωματίων κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα, δηλαδή από 40-50 ευρώ και φτάνουν μέχρι και 150 ευρώ, για ένα δίκλινο δωμάτιο.
Αυτές τις μέρες παρατηρείται και το φαινόμενο για κάποιον που θέλει να κάνει κράτηση μέσω internet σε ξενοδοχεία της Γορτυνίας (κυρίως), να «συναντά» υπερβολικές τιμές, όπως για παράδειγμα 2.000 ευρώ για ένα δίκλινο στη Δημητσάνα, για τρεις ημέρες.
Σε απάντηση που έδωσε ο Πρόεδρος των ξενοδόχων Αρκαδίας Κώστας Μαρινάκος εξηγεί ότι αυτές τις μέρες που η ζήτηση είναι μεγάλη, οι ξενοδόχοι προτιμούν να έχουν άμεση επαφή με τον πελάτη και να μην γίνονται κρατήσεις του 15% από την εταιρία που αναλαμβάνει, μέσω internet και ότι αυτά τα φαινόμενα είναι μεμονωμένα στην περιοχή μας.
Επιπλέον αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να λειτουργήσει το χιονοδρομικό κέντρο και φυσικά όλοι αναμένουν την πρωτοχρονιά να χιονίσει...
Βασιλική Παπαδοπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...