Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φ. Γκιντώνης στη ΝΕΤ: «Όχι σκουπίδια στην προστατευόμενη περιοχή του Μαινάλου» (vd)

Φ. Γκιντώνης στη ΝΕΤ: «Όχι σκουπίδια στην προστατευόμενη περιοχή του Μαινάλου» (vd)
Για το ζήτημα που έχει προκύψει με τη μεταφορά σκουπιδιών της Τρίπολης στη χωματερή Λεβιδίου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Νότιας Ελληνικής Τηλεόρασης, ο φοιτητής Φαρμακευτικής, Φίλιππος Γκιντώνης.
Από την Ιταλία, όπου βρίσκεται και σπουδάζει, ο νεαρός φοιτητής, που έχει καταγωγή από το Λεβίδι, αναφέρθηκε στην επιστολή που έστειλε προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο και η οποία είχε δημοσιευθεί αποκλειστικά από το «Καλημέρα Αρκαδία».
Μεταξύ άλλων, είπε ότι δεν είναι δυνατόν να επιλέγονται παράνομοι σκουπιδότοποι και να χρησιμοποιούνται για μεταφορά απορριμμάτων και μάλιστα σε μία περιοχή Natura.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φ. Γκιντώνης: «Δεν αποδεχόμαστε την παραμικρή ποσότητα σκουπιδιών σε κανέναν παράνομο ΧΑΔΑ»
 

5 σχόλια

  • Βασίλης
    Βασίλης Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 00:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στους νέους ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά , που αγαπούν τον τόπο τους και ας βρίσκονται μακριά.

  • Ανώνυμη
    Ανώνυμη Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμόρφωτοι άνθρωποι τι περιμένεις ;;;;; Αντί ν'ασχολούνται & να σχολιάζουν το πρόβλημα καθεαυτού , τους πείραξε το παιδί που στο κάτω κάτω υπερασπίζεται τον τόπο του!!!! Για την Τρίπολη που τα σκουπίδια είναι βουνά απέξω απο τις πόρτες τους,ας ξυπνήσουν οι ίδιοι !!!!! Απο μένα μόνο μπράβο σε αυτόν το νέο και ένα ακόμα μπράβο σε όλους τους πολίτες του Λεβιδίου !!!!!! Και οποίος πει το αντίθετο είναι κομπλεξικός !!!!!!!!!!!!!

  • Thanasis
    Thanasis Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδη τα σκουπιδια του λεβιδιου μυριζουν λεβαντα; οι λεβιδαιοι ειναι ανεξαρτητοι δηλαδη; και τα σκουπιδια της τριπολης θα καταστρεψουν το μαιναλο; Απαντηστε μου

  • Eleni89
    Eleni89 Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 21:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΒΑΖΕ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 18 ΕΤΩΝ ΜΩΡΕΕΕ....ΚΑΙ ΦΙΛΕ ''ΑΝΩΝΥΜΕ'' ΠΡΙΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΒΙΔΙΟΥ!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ!!!

  • Anonymos
    Anonymos Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΜ ΓΚΙΝΤΩΝΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΕΒΙΔΙΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΤΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΡΙΧΝΑΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ.ΑΣ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...