Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Θα γίνει πόλεμος αν έρθουν σκουπίδια στο Μεγαβούνι" (vd)

"Θα γίνει πόλεμος αν έρθουν σκουπίδια στο Μεγαβούνι" (vd)
Από κοινού δηλώσεις των Προέδρων των χωριών Δόριζας και Βαλτετσίου για την προσωρινή μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων
Επανήλθαν στο θέμα της προσωρινής μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων που σχεδιάζει να δημιουργήσει στη θέση Μεγαβούνι, μεταξύ Δόριζας και Βαλτετσίου, οι δύο Πρόεδροι των χωριών Κ. Λυμπερόπουλος και Π.Τσούκας. Οι δύο Πρόεδροι  εξέφρασαν στη διάρκεια συνέντευξής τους  την κάθετη αντίρρηση των κατοίκων των ανωτέρω χωριών στην δημιουργία μονάδας στην εν λόγω θέση και τόνισαν πως αν ο Δήμαρχος προχωρήσει θα γίνει πόλεμος…
Μάλιστα χαρακτηριστικά ο  κ. Τσούκας ανέφερε πως θα γίνει «ο τρίτος πόλεμος στην περιοχή. Ο ένας είχε γίνει το 1821, ο άλλος στη Γερμανική Κατοχή και ο τρίτος τώρα αν έρθουν σκουπίδια»
Τόσο ο κ. Λυμπερόπουλος όσο και ο κ. Τσούκας εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους είναι αντίθετοι στην δημιουργία μονάδας στη θέση Μεγαβούνι και όπως τόνισαν ο Δήμαρχος θέλει να φτιάξει τη μονάδα σε ιδιωτικές εκτάσεις αφού το μεγαλύτερο μέρος του χώρου στον οποίο έχει γίνει τοπογραφικό είναι ιδιωτικό.
Ο κ. Λυμπερόπουλος έκανε λόγο και μάλιστα το επανέλαβε πολλές φορές στη συνέντευξή του, για ασύστολα ψεύδη από πλευράς Δημάρχου προς τους πολίτες.
Επιπλέον έθεσε και το θέμα της έλλειψης πόρων, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε τα χρήματα που δόθηκαν από τον κ.Βούτση δεν φτάνουν ούτε για τις εργασίες διαμόρφωσης του χώρου.
Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τις δηλώσεις των κκ Λυμπερόπουλου και Τσούκα.
drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...