Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σχεδιάζεται ολοκληρωμένη πρόταση για την αξιοποίηση του Μαινάλου

Σχεδιάζεται ολοκληρωμένη πρόταση για την αξιοποίηση του Μαινάλου
Την Τρίτη 26-05-2015, στην Αίθουσα Συσκέψεων του Δημαρχείου, πραγματοποιήθηκε μια διευρυμένη σύσκεψη για την αξιοποίηση του Όρους Μαινάλου.
Στη σύσκεψη αυτή συμμετείχαν από το Δήμο Τρίπολης, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παυλής, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Βόσνος, Σπύρος Βρέντας και Υπηρεσιακοί Παράγοντες. Από το Δήμο Γορτυνίας, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γιαννόπουλος και ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Καραντώνης. Από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ο Αντιπρύτανης κ. Γεωργιος Τσούλος. Καθηγητές απ’ το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, τμήματος Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών κκ Ασκούνης και Δούκας. Εκπρόσωπος απ’ το Εθνικό Αστεροσκοπείο.
Αυτή η Τεχνική Συνάντηση Διαδημοτικής Συνεργασίας, είχε σκοπό την διερεύνηση των αξόνων για την υποβολή πρότασης διαχείρισης του όρους Μαινάλου. Η συγκεκριμένη ενέργεια γίνεται στα πλαίσια της προσπάθειας των Δήμων για την δημιουργία Ενιαίας Πολιτικής Διαχείρισης του Μαινάλου και αξιοποίησης του.
Εισηγητής ήταν ο κ. Ιωάννης Γεωργιζας του οποίου έχει ανατεθεί από το Δήμο Τρίπολης, η ωρίμανση πρότασης αξιοποίησης της ταυτότητας του όρους Μαινάλου.
Τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής, ήταν η παρουσίαση μελετών για την υπάρχουσα κατάσταση και αποφασίστηκε ο σχεδιασμός και η υποβολή πρόταση στο πρόγραμμα LIFE, για το σκοπό αυτό.
Εκ του Γραφείου Τύπου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...