Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο 16χρονος Γορτύνιος του Voice με την υπέροχη φωνή μιλά στο «Καλημέρα Αρκαδία»!

Ο 16χρονος Γορτύνιος του Voice με την υπέροχη φωνή μιλά στο «Καλημέρα Αρκαδία»!
Με καταγωγή από το Βελημάχι Γορτυνίας και με ... Αρκαδικό αέρα, κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού, από την πρώτη στιγμή, αλλά και μια θέση στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου, στο Voice.
Με τη δυνατή μπάσα φωνή του η οποία σε καμία περίπτωση δεν ... θυμίζει το νεαρό της ηλικίας του, ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έχει στρέψει όλα τα φώτα επάνω του.
Μια ανάσα πριν τον ημιτελικό της Κυριακής κι ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό, ο Κωνσταντίνος κλέβει λίγο χρόνο από τις πρόβες του και μιλά αποκλειστικά στο «Καλημέρα Αρκαδία».
 
Ερώτηση 1η: Πάμε λίγο στις blind audition και στην πρώτη φορά που ανέβηκες στη σκηνή του Voice. Πως ένιωσες εκείνα τα δευτερόλεπτα που υπάρχει απόλυτη ησυχία, οι καρέκλες των coaches είναι γυρισμένες και περιμένεις να αρχίσει η μουσική;
Κωνσταντίνος: Υπήρχε μια έντονη προσμονή. Εκείνα τα δευτερόλεπτα ήμουν έτοιμος να εκραγώ. Ήθελα τόσο πολύ να βγάλω όσα είχα μέσα μου, να εκφραστώ, να τραγουδήσω! Οπότε η πρώτη νότα ήρθε σαν εξιλέωση για μένα. Και τα έδωσα όλα!
 
Ερώτηση 2η: Είσαι μόλις 16 χρονών κι όμως ούτε η φωνή σου, ούτε ο λόγος που χρησιμοποιείς το προδίδουν αυτό, κάτι που είναι πολύ ελπιδοφόρο. Πιστεύεις ότι υπάρχουν και άλλοι νέοι σαν εσένα εκεί έξω;
Κωνσταντίνος: Υπάρχουν νέοι πολύ πιο αξιόλογοι από εμένα εκεί έξω. Υπάρχει διακίνηση ιδεών, υπάρχει ενδιαφέρον για την τέχνη και για τα κοινά. Η γενιά στην οποία ανήκω είναι ίσως η πιο ελπιδοφόρα των τελευταίων ετών. Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.
 
Ερώτηση 3η: Πες μου λίγο για τη συνεργασία σου με τον coach σου (Αντώνης Ρέμος) και πόσο σε έχει βοηθήσει;
Κωνσταντίνος: Έχουμε άριστη επικοινωνία. Μ’ ενθαρρύνει και με βοηθάει προκειμένου να αποδώσω τα μέγιστα. Περνάμε καλά, γελάμε. Είναι ένας σημαντικός καλλιτέχνης με μεγάλο μουσικό έργο αλλά ταυτόχρονα πολύ προσιτός. Η συνεργασία μαζί του δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη.
 
Ερώτηση 4η: Γνωρίζω πως η καταγωγή σου είναι από την Αρκαδία και συγκεκριμένα από το Βελημάχι Γορτυνίας. Επισκέπτεσαι συχνά το χωριό σου; Πότε ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκες στην Τρίπολη και γενικά στην Αρκαδία;
Κωνσταντίνος: Προσπαθώ να επισκέπτομαι το Βελημάχι τουλάχιστον δυο φορές το χρόνο και πάλι μου φαίνεται λίγο! Έχω συναισθηματικό δέσιμο με τον τόπο αυτό και πολύ συχνά μου λείπει. Η Αρκαδία έχει απίστευτα τοπία και μαγική ατμόσφαιρα. Μα πάνω απ' όλα έχει όμορφους ανθρώπους. Και ξέρω ότι με στηρίζουν ενεργά με τη ψήφο τους.
 
Ερώτηση 5η: Είσαι μια ανάσα πριν τον τελικό, έχεις ήδη διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής. Μετά το VOICE ποια είναι τα μουσικά βήματα που θέλεις να ακολουθήσεις Ποια «μουσικά» σκαλιά θα ήθελες να κτίσεις;
Κωνσταντίνος: Το Voice είναι ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα, αλλά δε φτάνει από μόνο του. Άσχετα απ' το ποιος θα βγει νικητής, η συνέχεια είναι αυτή που κρίνει μια καριέρα. Θέλω να πω όμορφα τραγούδια και να συνεργαστώ με σημαντικούς καλλιτέχνες. Και κυρίως να ελπίζω ότι κάποια στιγμή, μετά από πολλά χρόνια, ίσως έχω καταφέρει να αφήσω κι εγώ κάτι ξεχωριστό πίσω μου. Αυτό θα ήταν πραγματική νίκη για μένα.
 
Αυτή την Κυριακή στον ημιτελικό όπως έγινε γνωστό ο Κωνσταντίνος θα τραγουδήσει μαζί με τον Χρήστο Δάντη.
Κλείνοντας, να του ευχηθώ καλή επιτυχία και όλα τα όνειρα του να γίνουν πραγματικότητα.
Μιχάλης Σακελλαράκης
 
Ακολουθήστε τον Κωνσταντίνο στο facebook
www.facebook.com/angelopoulos.konstantinos

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...