Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απαλλαγή από διαταραχή στο στομάχι (γαστρίτιδα, έλκος), φουσκώματα, πρήξιμο στην κοιλιά

Απαλλαγή από διαταραχή στο στομάχι (γαστρίτιδα, έλκος), φουσκώματα, πρήξιμο στην κοιλιά

Όταν νιώθουμε άλλο συναίσθημα, εκτός από αγάπη και χαρά, δηλαδή νιώθουμε συναισθήματα που έχουν βάση τον φόβο, όπως θλίψη, θυμό, μίσος, ενοχή, μνησικακία, ο ερπετοειδής μας εγκέφαλος τίθεται σε συναγερμό. Το «ζώο» που υπάρχει μέσα μας αισθάνεται ότι διώκεται από ένα λιοντάρι και πρέπει να τραπεί σε φυγή. Το αίμα πρέπει να φύγει από το στομάχι και να πάει στα πόδια, για να τρέξει. Με τον συναγερμό, δίδεται εντολή στα επινεφρίδια για να παράγουν κορτιζόλη και αδρεναλίνη. Με τη διαδικασία του συναγερμού απενεργοποιείται το πεπτικό μας σύστημα. Για να αποτελειώσει την πέψη, ο οργανισμός αυξάνει την παραγωγή γαστρικών υγρών, με αποτέλεσμα όσοι διακατέχονται από αρνητικά συναισθήματα να έχουν συνεχή έκκριση γαστρικών υγρών, τα οποία φθείρουν τη βλεννογόνο του στομάχου και δημιουργούν γαστρίτιδα, φλεγμονές και έλκη.

 

Οι περισσότεροι που διακατέχονται από αρνητικά συναισθήματα έχουν ρεψίματα ή τυμπανισμό. Αυτό είναι φυσιολογικό, διότι όταν αναστέλλεται η διαδικασία της πέψης, οι τροφές δεν έχουν χωνευτεί σωστά και βγάζουν αέρια. Αν οι τροφές βρίσκονται στο στομάχι, έχουμε ρέψιμο. Αν βρίσκονται στο λεπτό έντερο, δεν έχουν δρόμο διαφυγής και έτσι παθαίνουμε τυμπανισμό και, τέλος, αν βρίσκονται στο παχύ έντερο, έχουμε αέρια. Αν πάμε στον γιατρό, θα μας δώσει φάρμακα που σταματούν τα γαστρικά υγρά και τότε ξεκινά η οριστική καταστροφή μας. Με τα φάρμακα αυτά σταματά η διαδικασία της πέψης και της απορρόφησης των τροφών, παύουμε να απορροφούμε τα μέταλλα, όπως το σίδηρο και το ασβέστιο, και τη βιταμίνη Β12. Λύση στα παραπάνω προβλήματα είναι να απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα και έως ότου γίνει αυτό να παίρνουμε πεπτικά ένζυμα για να βοηθήσουμε την πέψη των τροφών μας - κεφίρ, για να βελτιώσουμε την οξύτητα του εντέρου, και μαστίχα Χίου, για να σκοτώσουμε το ελικοβακτηρίδιο αν υπάρχει.

Κάνοντας μαλάξεις κυρίως κάτω από τα μάτια (σημείο St 2) και συγχρόνως στο δεύτερο δάκτυλο του ποδιού στο σημείο St 44 και St 45 που είναι το άλλο άκρο του μεσημβρινού του στομάχου, απενεργοποιούμε την μπλοκαρισμένη ενέργεια, από την ανασφάλεια που βιώνουμε,  στο μεσημβρινό του στομάχου, με αποτέλεσμα η ενέργεια στο στομάχι μας επανέρχεται και το στομάχι δουλεύει κανονικά κι εμείς απαλλασσόμαστε από όλα τα γαστρεντερικά προβλήματα.

Μπορούμε λοιπόν να απαλλαγούμε από κάθε πρόβλημα υγείας μας, αν απενεργοποιήσουμε τον αντίστοιχο μεσημβρινό, αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας, τον τρόπο που μεταφράζουμε τα γεγονότα, διότι διαφορετικά θα μπλοκάρουμε πάλι την ενέργεια στον αντίστοιχο μεσημβρινό και θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Tα cd από τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» θα σας επαναπρογραμματίσουν το υποσυνείδητό σας και θα σας αλλάξουν τη ζωή. Μεγάλη βοήθεια επίσης θα λάβετε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr όπου θα βρείτε πάρα πολλά νέα άρθρα και όλες τις πρόσφατες εκπομπές μου.

Μην ξεχνάτε όμως ότι είμαστε ψυχές και πρέπει για να αισθανόμαστε ασφαλείς να είμαστε συνδεμένοι με την Πηγή μας, με τον Πατέρα. Χρειάζεται να έχουμε συγχωρήσει τους πάντες και πρώτα τον εαυτόν μας, να συμμετάσχουμε στα μυστήρια της εκκλησίας μας, θα σας βοηθήσουν πολύ. Αφεθείτε λοιπόν στον Πατέρα, στον Κύριο, κάτι που βλέπουμε εμείς σαν βουνό για την Συμπαντική Διάνοια, για τον Πατέρα μας , είναι τίποτα. Όταν έχουμε μια σοβαρή αρρώστια όπως ο καρκίνος αφηνόμαστε στον Πατέρα και τότε ηρεμούμε. Όταν ηρεμήσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα, ενεργοποιείτε και σκοτώνει τα καρκινογόνα. Όταν ηρεμούμε το γαστρεντερικό μας σύστημα δουλεύει ρολόι.

Είμαι πάντα δίπλα σας και στη διάθεση σας για να πετάξουμε από υγεία και χαρά.


Αλέξης Φωτόπουλος τηλ: 6977349766, 210-3387000 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συγγραφέας - Spiritual Healer

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...