Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ultra HD- Ο επόμενος λόγος για να αλλάξετε TV

Ultra HD- Ο επόμενος λόγος για να αλλάξετε TV

Ίσως και να έχετε ακούσει για τις νέες τηλεοράσεις UltraHighDefinition (UHDή UHDTV) οι οποίες αναμένεται να γίνουν το νέο αντικείμενο πόθου για τους απανταχού ενθουσιώδεις του οικιακού κινηματογράφου. Οι νέες αυτές τηλεοράσεις χωρίζονται ουσιαστικά σε δύο κατηγορίες βάσει ανάλυσης, σε 4K (3840x2160 pixels) και σε 8K (7680x4320 pixels).

Προς το παρών πιο δημοφιλείς αναδεικνύονται οι 4Κ τηλεοράσεις, με τις πρώτες να έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην αγορά. Σε τι διαφοροποιούνται όμως από τις FullHD; Οι UltraHD 4Kπροσφέρουν εικόνα με περισσότερα από 8 MPκαι είναι ανάλυσης 3840x2160 pixels, ουσιαστικά δηλαδή προσφέρουν περίπου 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τις FullHDπου διαθέτουν ανάλυση 1920x1080 pixels. Τα περισσότεραpixelsπρακτικά σημαίνουν και πιο λεπτομερείς εικόνες, άρα και μεγαλύτερο ρεαλισμό στις απεικονίσεις σας, ακόμα και όταν τις βλέπετε από κοντινή απόσταση.

Στην αγορά διατίθενται τηλεοράσεις σε μοντέλα στις 55 ή 65 ίντσες με τιμές που ξεκινούν από τις 4.000 ευρώ και τραβούν την ανηφόρα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...