Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταρρέει ο νεοναζιστικός στρατός του Κιέβου στην ανατολική Ουκρανία!

Καταρρέει ο νεοναζιστικός στρατός του Κιέβου στην ανατολική Ουκρανία!
Μπαστούνια τα έχουν βρει οι νεοναζί του Κιέβου στην ανατολική Ουκρανία και "ο στρατός" τους υποχωρεί ατάκτως υπό την πίεση των Δημοκρατικών πολιτών της ανατολικής Ουκρανίας, που όπως μαθαίνουμε τους έχουν πάρει φαλάγγι!

Τώρα οι φίλοι τους Αμερικάνοι και ΣΙΑ Ανώνυμος Εταιρία ανακατωσούρας των λαών (Βρετανοί-Γάλοι-Γερμανοί και Σαμαροβενιζελικοί) βλέπουν Ρώσους στρατιώτες να μάχονται στο πλευρό των Δημοκρατικών πολιτών!

Δεν μπορούν οι άνθρωποι να πιστέψουν, πως είναι δυνατόν η Δημοκρατία να νικήσει το φασισμό και τον νεοναζισμό!!!

Δεν διαθέτουν καλή μνήμη και φυσικό είναι να μη θυμούνται ότι στα ίδια χώματα ο Κόκκινος Στρατός το 1942, έθαψε τους νεοναζί και απάλλαξε την Ευρώπη από αυτό το τρισκατάρατο τέρας, που δυστυχώς ξαναεμφανίστηκε φυσικά υπό την θαλπωρή των προστατών του!

Η κατάρρευση του νεοναζιστικού στρατού, είναι καθολική σε βαθμό που και ο στρατηγός των νεοναζί έχει απειλήσει τους συμμάχους του, Αμερικάνους-Βρετανούς κλπ ότι θα αποσύρει τις δυνάμεις του από το μέτωπο γιατί δεν τον βοηθάνε όσο πρέπει!!!

Ύστερα από την απειλή αυτή και υπό το φόβο μήπως ο στρατός των Δημοκρατικών φτάσει μέχρι το Κίεβο, οι σύμμαχοι της νεοναζιστικής κυβέρνησης του Κιέβου σπεύδουν να συναντηθούν αύριο στο Μιλάνο της Ιταλίας για να εξετάσουν τη κατάσταση, να πάρουν μέτρα και ΑΚΟΥΣΟΝ!!!! ΑΚΟΥΣΟΝ!!!! στην κατεύθυνση να τιμωρήσουν τη Ρωσία με νέο και πιο σκληρό εμπάργκο!!!

Φυσικό είναι κάτι τέτοιο να έχει ως συνέπεια και άλλα αντίμετρα της Ρωσίας σε βάρος των συμμάχων των νεοναζί και όλοι μας καταλαβαίνουμε τι επιπτώσεις θα έχουν στη δική μας οικονομία!!!

Πάντως η ταραχή τους είναι τόση μεγάλη, που εσπευσμένα ο Βενιζέλος έφυγε από την Τουρκία για το Μιλάνο όπου θα γίνει η συνάντηση των συμμάχων των νεοναζί του Κιέβου και στη διαδρομή ράγισε το παρμπρίζ του κυβερνητικού αεροπλάνου και παρά λίγο να είχαμε άλλα ντράβαλα, περί Ρώσικου δάχτυλου στη χώρα μας!!!

Τρίπολη 28-8-2014

Τάσος Παπαζαχαρίας
www.tasospapazax.blogspot.com

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...