Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Την κλοπή στο Ψυχιατρείο Τρίπολης εξιχνίασε η Ασφάλεια - Δικογραφία εναντίον 41χρονου άνδρα

Την κλοπή στο Ψυχιατρείο Τρίπολης εξιχνίασε η Ασφάλεια - Δικογραφία εναντίον 41χρονου άνδρα

Στην εξιχνίαση κλοπής στις παλαιές εγκαταστάσεις του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης, ύστερα από αστυνομική έρευνα,  προχώρησε η Ασφάλεια. Η κλοπή έγινε κατά το χρονικό διάστημα από το Δεκέμβριο του 2019 έως την 20.3.2020 στο κενό κτίριο του πρώην Ψυχιατρείου.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 41χρονου, για κλοπή.

 

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ

Για τις μεγάλες καταστροφές και κλοπές στο κτίριο του πρώην Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης είχε μεταδώσει τον περασμένο Μάρτιο ρεπορτάζ το TV Super.

Στο ρεπορτάζ γινόταν αναφορά ότι από το κτίριο έχουν σπάσει τα τζάμια, έχουν πάρει τα μαντεμένα καπάκια από τα φρεάτια, έχουν ξηλώσει παράθυρα, έχουν κλέψει καλώδια και πολλές άλλες ζημιές.

Το κτίριο είχε μείνει χωρίς φύλαξη και τότε ο πρύτανης του ΠαΠελ Αθανάσιος Κατσής, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία, ερωτηθείς για τους βανδαλισμούς και το πλιάτσικο στο κτίριο του παλαιού Ψυχιατρείου Τρίπολης - το οποίο έχει περάσει πλέον στο πανεπιστήμιο - και απαντώντας στο γιατί δεν υπήρχε φύλαξη του χώρου, δήλωνε: "Υπήρχε φύλαξη μέχρι τα τέλη περίπου του 2019. Μετά έληγε η σύμβαση η οποία ανανεώνεται μέσα από διαγωνισμό. Για να γίνει αυτός ο διαγωνισμός χρειάζεται προϋπολογισμός που εγκρίνεται στις αρχές του χρόνου για εμάς. Αυτό από την φύση του αυτό λοιπόν δημιουργεί ένα χρονικό κενό που είναι αναπόφευκτο".

Στη συνέχεια, αυτοψία στις εγκαταστάσεις του πρώην Ψυχιατρείου Τρίπολης, στον δρόμο προς το Βαλτέτσι, πραγματοποίησαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιος Κατσής και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Το έργο της φύλαξης του  χώρου, όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, αναλαμβάνει η Περιφέρεια σε συνεργασία με την αστυνομία και με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, προκειμένου να περισωθεί ίσως ό,τι έχει απομείνει.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...