Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα κρούσματα με απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στην Πελοπόννησο

Νέα κρούσματα με απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στην Πελοπόννησο

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και του  Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, δύο (2) υποθέσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών, που διαπράχθηκαν την 1.11.2013, στο Ξηροκάμπι και το Γύθειο Λακωνίας, αντίστοιχα, ενώ για τις υποθέσεις αυτές αποδίδονται κατηγορίες σε βάρος ενός (1) 34χρονου ημεδαπού, για απάτη.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε ο 34χρονος, την 1.11.2013 το μεσημέρι, στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, εξαπάτησε ηλικιωμένη ημεδαπή αποσπώντας της χρήματα με το πρόσχημα της τακτοποίησης δήθεν οικονομικών οφειλών προς τη Δ.Ο.Υ., προκειμένου αυτή στη συνέχεια παραλάβει επιστροφή χρημάτων.

Επιπλέον, με τον ίδιο τρόπο, λίγο αργότερα στο Γύθειο Λακωνίας, εξαπάτησε ηλικιωμένη ημεδαπή αποσπώντας της χρήματα και χρυσαφικά.

Από την παραπάνω δράση του ο 34χρονος, απέσπασε συνολικά χρήματα και χρυσαφικά, η αξία των οποίων ξεπερνά τα -1.500- ευρώ.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης και το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...