Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί» | Η 28χρονη μιλούσε με την Άμεση Δράση, όταν τη μαχαίρωσε ο 39χρονος (vd)

«Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί» | Η 28χρονη μιλούσε με την Άμεση Δράση, όταν τη μαχαίρωσε ο 39χρονος (vd)
Ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, έκανε μία αποκάλυψη στο Live News για τη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους.

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την γυναικοκτονία, που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η 28χρονη γυναίκα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της  έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου είχε καταφύγει για να ζητήσει βοήθεια και προστασία.

Η κοπέλα ζήτησε να την πάνε σπίτι της γιατί φοβόταν, χωρίς να καταθέσει μήνυση. Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα και φτάνοντας δίπλα στην σκοπιά μιλούσε στο τηλέφωνο με την Άμεση Δράση.

Έτσι ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκαλύπτει σήμερα στο Live News  την συνομιλία που είχε το θύμα με την Άμεση Δράση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη, προκύπτει ότι ο αστυνομικός του «100» στον οποίο το θύμα τηλεφώνησε και ζήτησε να έρθει ένα περιπολικό έλαβε την απάντηση:

«Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος  υπενθύμισε ότι σε περίπτωση που πολίτης αντιμετωπίζει θέμα ασφάλειας ή άλλου προβλήματος υγείας υποχρεούται να συνοδεύεται με περιπολικό.

To χρονικό

Η άτυχη γυναίκα πήγε προχθές αργά το βράδυ στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, για να καταγγείλει τον φερόμενο ως δράστη, επειδή την παρενοχλούσε.

Στη συνέχεια ζήτησε αστυνομική προστασία προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, επειδή φοβόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το τμήμα την ενημέρωσαν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό. Η κοπέλα ζήτησε να την πάνε σπίτι της γιατί φοβόταν, χωρίς να καταθέσει μήνυση.

Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα και φτάνοντας δίπλα στην σκοπιά μιλούσε στο τηλέφωνο με το «100». Εκεί, ο δράστης που την ακολούθησε, την είδε και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς τη θανάσιμα και μάλιστα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης φέρονται να άκουσαν τις φωνές της.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Μήν ανησυχούμε. Θα τα φτιάξει όλα ο Χρυσοχοΐδης. Τωρα αν ο φρουρός τού τμήματος ήταν πρώην μέλος εγκληματικής οργάνωσης καί φυλακοβιος καί υπό απόταξη, είναι λεπτομέρειες!!!! Ξέρουν ο σερίφης καί ο Φλωριδης. Χάλια μαύρα!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο για να βαράνε κανενα φοιτητή,συνταξιούχο και να κρατάνε τα μποσικα των μεγαλόσχημων...Άει στα κομμάτια πιά.Ο δημοσιουπαλληλιτισμός,η τσογλανοκρατία και η καφρίλα,....παντού...παντού όμως...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...