Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

Το δίλημμα του καλοκαιριού: Κυνουρία ή Μεσσηνία;

Αυτό είναι ένα δίλημμα που (από φέτος) θα έχει πολύς κόσμος στην Τρίπολη (και όχι μόνο). Μέχρι τώρα, τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Οι περισσότεροι πήγαιναν στο Παράλιο Άστρος (και στις άλλες παραλίες της Κυνουρίας). Λίγοι ήταν εκείνοι που επέλεγαν άλλες περιοχές στην Πελοπόννησο (κυρίως την Αργολίδα). Πλέον, από τη στιγμή που τελείωσε ο δρόμος προς την Καλαμάτα, το δίλημμα, είναι αυτό. Κυνουρία ή Μεσσηνία; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της μίας και της άλλης επιλογής;

Διαβάστε περισσότερα...

Κρύα Μάχη: Παγωτό vs Παγωμένο Γιαούρτι!

 

Το παγωτό είναι το πιο δημοφιλές επιδόρπιο του καλοκαιριού με φανατικούς οπαδούς & ρίζες από την αρχαία Αίγυπτο & Βαβυλώνα. Οι πρώτες συνταγές εμφανίζονται γύρω στα 1600 στην Ευρώπη.

Η νέα τάση είναι το παγωμένο γιαούρτι!

Διαβάστε περισσότερα...

Εσείς κλείσατε «θέση» στον νέο ιατρικό οδηγό της Αρκαδίας;

 

Ο χρόνος τελειώνει και σύντομα θα «κλείσει» ο ιατρικός οδηγός της Αρκαδίας, ο οποίος θα κυκλοφορήσει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με το τεύχος Αυγούστου του free press περιοδικού «Καλημέρα Αρκαδία»!

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινούν οι προβολές στο θερινό κινηματογράφο της Μεγαλόπολης!

Και αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε δροσερά, ποιοτικά βράδια στον Θερινό Κινηματογράφο Μεγαλόπολης.

Θα προβληθούν και φέτος επιλεγμένες ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου καθώς επίσης και παιδικές ταινίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Παράσταση Καραγκιόζη το βράδυ της Κυριακής στο Παράλιο

Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013, ώρα 21:15, στο θέατρο Παρ. Άστρους, θα πραγματοποιηθεί παράσταση Καραγκιόζη από το Χρήστο Πατρινό με τίτλο"Παράγκα-Bank, ο Καραγκιόζης τραπεζίτης".

Διαβάστε περισσότερα...

Την Κυριακή η τελευταία μέρα για το Έθνικ Φεστιβάλ της Βυτίνας!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στην Βυτίνα Αρκαδίας το Εθνικ Φεστιβάλ...Μια εκδήλωση για το τραγούδι τον χορό και τα μουσικά όργανα που συνοδεύουν. Θα υπάρχουν εργαστήρια λάτιν κρουστών και χορού, καθώς και λάτιν πάρτι..Στην Φετινή εκδήλωση θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί από διάφορες περιοχές της Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα...

Στην Τρίπολη επέστρεψε ο Αστέρας

Ο Αστέρας επέστρεψε σήμερα το απόγευμα στην Τρίπολη μετά από δύο εβδομάδες σκληρής δουλειάς στο Καρπενήσι. Αύριο Κυριακή, ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης έχει δώσει μέρα ξεκούρασης για όλους τους ποδοσφαιριστές,

Διαβάστε περισσότερα...

Γλέντι στη Μηλιά Μαντινείας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Μηλιάς Μαντινείας οργανώνει γλέντι με είσοδο και χορό ελεύθερο. Στο γλέντι θα μας διασκεδάσουν οι Γιώργος Μπέκιος, Δήμητρα Μπέκιου, Θοδωρής Κάλλας και στο κλαρίνο ο Άρης Μουγκοπέτρος.

Διαβάστε περισσότερα...

Σεμινάρια Πληροφορικής τον Αύγουστο στο Καλλιάνι Γορτυνίας

Ο διαδικτυακός τόπος http://www.kalliani.tk/ σκοπεύει να πραγματοποιήσει πενθήμερο σεμινάριο Πληροφορικής και υπολογιστικών συστημάτων στο χωριό  Καλλιάνι, τον ερχόμενο Αύγουστο και για το διάστημα από την Παρασκευή 9 μέχρι και την Τρίτη 13 Αυγούστου, στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανατροπές στο καθεστώς φορολόγησης της κατοχής και χρήσης Ι.Χ.

Ανατροπές στο καθεστώς φορολόγησης της κατοχής και χρήσης Ι.Χ. αυτοκινήτων προωθεί το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο οι υπολογισμοί των πάσης φύσεως επιβαρύνσεων να γίνονται με βάση τις αγοραίες αξίες των οχημάτων και όχι με βάση τον κυβισμό, όπως ισχύει σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...