Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην ... Αρκαδία για τις νέες φυλακές (vd)

Για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις φυλακές μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, λέγοντας ότι ''έχει παρθεί απόφαση να γίνει μεταστέγαση των υπαρχόντων φυλακών σε μια καινούρια γιατί η κατάσταση είναι αφόρητη, επειδή υπάρχουν διπλάσιοι κρατούμενοι από τον προβλεπόμενο αριθμό και οι δομές είναι κακές".
Εξετάστηκαν οι προτάσεις από την ειδική επιτροπή που έχει συνταχθεί για το σκοπό αυτό, εκ' των οποίων υπάρχουν 6 μέρη στη Μεσσηνία και 3 στην Αρκαδία (Πάπαρι, Κεραστάρι και Μεγαλόπολη). 

Διαβάστε περισσότερα...

Η Αυστριακή απόβαση στην Τρίπολη, τα «πράσινα» χαμόγελα και οι … διαθέσιμοι αγροφύλακες!

- Καλημέρα στους ...καληνυχτάκηδες της Αρκαδίας και όχι μόνο! Όποιος τη νύχτα περπατεί έχει και ανοιχτό το αυτί. Όλοι εδώ γιατί όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές θα έχουμε μπόλικο παρασκήνιο και καυτές ειδησούλες. Μη σας πιάνουνε ...αδιάβαστους! Δεν κάνει...

Διαβάστε περισσότερα...

Ιούλιος: Ο μήνας ορόσημο και σταθμός της Μεταπολίτευσης

Το Ευριπίδειο απόφθεγμα είναι αυτονόητο και διαχρονικό. Αναλύει το παρελθόν εξάγοντας συμπεράσματα για την ερμηνεία του παρόντος και δημιουργεί τα μεθοδολογικά εργαλεία της αβίαστης και καθαρής πολιτικής σκέψης για μια στοχαστικά αξιόπιστη εκτίμηση των μελλούμενων.

Διαβάστε περισσότερα...

Άνοιξε ο χορός των απολύσεων - 14 καθηγητές τέθηκαν σε διαθεσιμότητα στην Αρκαδία (vd)

Από τη Δευτέρα επίσημα καθηγητές οδηγήθηκαν σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε τις τελευταίες μέρες στη Βουλή.

2.000 εκπαιδευτικοί στην ουσία απολύθηκαν και 500 τέθηκαν σε κινητικότητα. Γι' αυτούς που απολύθηκαν δεν προβλέπεται ούτε επίδομα ανεργίας, ούτε ασφάλιση, ούτε αποζημίωση. Για όσους βρίσκονται σε καθεστώς κινητικότητας 'τα πάντα είναι στον αέρα και δεν ξέρουμε τι θα γίνει' δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αρκαδίας Λάμπρος Αντωνάκος.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιορτή του Ψαρά την Κυριακή στο Παράλιο!

Την Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013, ώρα 22:00 στο θέατρο Παρ. Άστρους θα αναβιώσουμε το έθιμο της «Γιορτής του Ψαρά».

Το Αιγαίο θα συναντήσει το Παράλιο Άστρος μέσα από τα νησιώτικα τραγούδια της μούσας της Ελληνικής παράδοσης, ΣΤΕΛΛΑΣ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Διαβάστε περισσότερα...

Τένις ΑΕΚ Τρίπολη – Πρωτιά για Μπουρτσουκλή, δεύτερη θέση για Αντωνίου

Ακόμα μία διάκριση για τον όμιλό Τέννις της ΑΕΚ Τρίπολης στο 6ο Athlisis Cup που οργάνωσε ο όμιλος Ρήγας Άργους στην Δαλαμανάρα. Μετά την 1η θέση στις γυναίκες στα διπλά με τις Αντωνίου - Μπουρτσουκλή και την 2η στα μεικτά με τους Αντωνίου - Ζωγραφάκη ήρθαν να προστεθούν ακόμα 2 διακρίσεις. Την 1η θέση κατέκτησε η Μπουρτσουκλή Ραφαηλία και την 2η θέση η Αντωνίου Αναστασία στην κατηγορία των γυναικών. Οι δύο αθλήτριες του ομίλου της ΑΕΚ σε 32άρι ταμπλό αγωνίστηκαν επί δύο εβδομάδες στα γήπεδα του Athlisis Tennis Club παρουσιάζοντας πολύ ωραίο τενιστικό θέαμα σε όλους τους παραβρισκόμενους δικαιολογώντας για μια ακόμη φορά την 1η (Μπουρτσουκλή) και 2η (Αντωνίου) θέση τους στην ενωσιακή βαθμολογία.

Διαβάστε περισσότερα...

Πωλούν σε εξευτελιστική τιμή τα Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού στην Τρίπολη – «Στέρεψε» η αγορά από μικρά αυτοκίνητα! (vd)

Η ραγδαία αύξηση της τιμής της βενζίνης, οδήγησε πολλούς (και στην Αρκαδία) να στραφούν στη λύση της πετρελαιοκίνησης και της υγραεριοκίνησης. Φαίνεται όμως αυτές οι κινήσεις να μην αρκούν ώστε να ανακουφιστεί η τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου, αφού το μόνο που προσφέρουν είναι οικονομία στη μετακίνηση, παράγοντας βέβαια πολύ σημαντικός.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέο πλήγμα για την τοπική οικονομία - Φεύγουν πολλές οικογένειες στρατιωτικών από την Τρίπολη, αν ... (vd)

Τίποτα δεν είναι σίγουρο, τίποτα δεν έχει υπογραφεί και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την τύχη του 11ου Συντάγματος Πεζικού στην Τρίπολη.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...