Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

Ολοκληρώθηκε μια από τις γέφυρες στο δρόμο Τρίπολης -Άστρους

Ολοκληρώθηκε με μικρή καθυστέρηση μια από τις γέφυρες στο δρόμο Τρίπολης -Άστρους. Στο σημείο αυτό βρέθηκαν για αυτοψία ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας και ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Μανώλης Σκαντζός.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο αντιδήμαρχος που άλλαξε τα φώτα στους Τεγεάτες, το πολυπόθητο τηλεφώνημα της Φώφης και η ΕΡΤ που μας λείπει...

- Καλημέρα στους καληνυχτάκηδες και καληνύχτα στους καλημεράκηδες. Όλοι πάλι εδώ βλέπουμε ότι είσαστε σήμερα. Σας ευχαριστούμε όλους για τα ...κλικ που κάνετε και σας υποσχόμαστε ότι θα σας μεταφέρουμε αμέσως ότι μαθαίνουμε από το παρασκήνιο. Εσείς πρώτοι θα τα μαθαίνετε όλα γιατί όποιος διαβάζει καθημερινά το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ το σίγουρο είναι ότι δεν θα πιαστεί ποτέ ...αδιάβαστος! 

Διαβάστε περισσότερα...

Γιορτή της Αγίας Παρασκευής από το Φιλοπρόοδο σύνδεσμο Βυτίνας

Tην Παρασκευή 26 Ιουλίου o Σύνδεσμος Φιλοπροόδων Βυτίνας θα πραγματοποιήσει γιορτή της Αγίας Παρασκευής στον ομώνυμο λόφο. Η έναρξη θα γίνει αμέσως μετά τη θεία λειτουργία, με τον κιθαρίστα - τροβαδούρο Γιάννη Καραμάνο, τον πατέρα Νικόλα Ντάβο στο βιολί-τραγούδι και τον Ευάγγελο Ντάβο στο κλαρίνο.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα μετεγγραφή για τον Αστέρα Τρίπολης

Τον 27χρονο τερματοφύλακα από τη Βενεζουέλα Ντάνι Ερνάντες θα αποκτήσει ο Αστέρας Τρίπολης, μετά από τη συμφωνία που είχε με την Βαγιαδολίδ ώστε να αγωνιστεί δανεικός για τα επόμενα δύο χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκίνησε η αθλητική συνάντηση στίβου Ελλάδας - Κύπρου στο ΔΑΚ Τρίπολης - Δείτε τα αποτελέσματα (vd)

Διήμερο αθλητικό γεγονός διεξάγεται στην Τρίπολη, η συνάντηση παίδων και κορασίδων μεταξύ της Ελλάδας και της Κύπρου την οποία διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου (Περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας), τον Δήμο Τρίπολης και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο ΕΣΠΑ η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Ξηροπηγάδου Κυνουρίας

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ύστερα από την θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε την απόφαση ένταξης για χρηματοδότηση από το ΔΕΠΙΝ – Πελοποννήσου 2007 – 2013 του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤHN Τ.Κ. ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης Νο 20 του ΔΕΠΙΝ- Πελοποννήσου, συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 550.00,00€.

Διαβάστε περισσότερα...

Εκδηλώσεις τον Αύγουστο από το σύλλογο γυναικών Δημητσάνας!

Το Σάββατο 10 και Κυριακή 11/8 θα γίνει το bazzar του συλλόγου γυναικών Δημητσάνας. Το Bazaar θα φιλοξενηθεί, όπως και τις προηγούμενες φορές, στο μαγαζί του Κου Μάνεση στην κεντρική πλατεία της Δημητσάνας. Ώρες λειτουργίας του θα είναι 11.00-14.00 και 17.30-21.00.

Διαβάστε περισσότερα...

Στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας Λεύκτρο – Σπάρτη, μέχρι το τέλος του 2013

Παραδίδεται στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας Λεύκτρο – Σπάρτη, με παράκαμψη στο ύψος της Πελλάνας και των αρχαιοτήτων, όπως προέκυψε από τη σύσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων κ. Ευστράτιου Σιμόπουλου και της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κας Αδαμαντίας Τζανετέα, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013.

Διαβάστε περισσότερα...

Στις 4 Αυγούστου το τελετουργικό αφής της φλόγας των Λυκαίων στο Αρχαίο Τέμενος του Λύκαιου Δία

Την Κυριακή 04 Αυγούστου 2013 στην Ιερή Κορυφή του Λυκαίου Όρους – Ώρα 7.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί το τελετουργικό αφής της φλόγας των Λυκαίων στο Αρχαίο Τέμενος του Λύκαιου Δία.

Διαβάστε περισσότερα...

ΤΩΡΑ - Δείτε live την αθλητική συνάντηση στίβου Ελλάδας – Κύπρου στην Τρίπολη!

Σήμερα Πέμπτη 25 και αύριο Παρασκευή 26 Ιουλίου διεξάγεται στην Τρίπολη η συνάντηση παίδων και κορασίδων μεταξύ της Ελλάδας και της Κύπρου την οποία διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου (Περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας), τον Δήμο Τρίπολης και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...