Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

ΚΕΚ στο Άστρος ζητά εκπαιδευτές για σεμινάρια

Το ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΞΕΛΙΞΗ πρόκειται να υλοποιήσει προσεχώς δύο (2) σεμινάρια με τίτλο «Στέλεχος Διοίκησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» στα πλαίσια του προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ», συνολικής διάρκειας 80 ωρών, στο Άστρος Κυνουρίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Taekwon Do – 18 μετάλλια κέρδισε ο Α.Σ. Λεωνιδίου!

Στις 15/06/13 διεξήχθησαν οι ετήσιοι Πανελλήνιοι Διασυλλογικοί Αγώνες Taekwon Do, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, με συμμετοχή 250 αθλητών απ’όλη την χώρα.

Ο Α.Σ. TKD ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ έλαβε κι εφέτος μέρος με 10 αθλητές της αγωνιστικής του ομάδας και τα παιδιά του Λεωνιδίου διακρίθηκαν με 5 χρυσά, 11 αργυρά και 7 χάλκινα μετάλλια.

Πιο αναλυτικά διακρίθηκαν οι:

Διαβάστε περισσότερα...

Νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Τρίπολης ο Χ. Κουταλιανός

Σε σώμα συγκροτήθηκε χθες ( 4/7/13 ) η νέα διοίκηση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Τρίπολης που προέκυψε μετά από τις εκλογές της περασμένης Τρίτης. Πρόεδρος του Δ.Σ.  εξελέγη ο κ. Χρήστος Κουταλιανός, αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα...

Συγκομιδή επτά τόνων πατάτας στο Λεωνίδιο από τη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας (εικόνες)

Όπως κατ' έτος,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  μαζί με Κληρικούς της Αρχιερατικής Περιφέρειας του Λεωνιδίου και της Τριπόλεως, με την βοήθεια των  λαϊκών  υπαλλήλων  των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως,  εθελοντών  εκ της  Τριπόλεως και της γύρω περιοχής και   του πρώην Δημάρχου Λεωνιδίου κ. Δημητρίου Τσιγκούνη,     βρέθηκαν από πρωίας  σε  ένα από τα κτήματα της Ιστορικής Ιεράς Μόνης Αγ. Νικόλαου Σίντζας Λεωνιδίου (Μετόχι) με σκοπό την εργασία   συγκομιδής  άνω των επτά  τόνων οικολογικής πατάτας.

Διαβάστε περισσότερα...

Α. Κοτσιάνης: ''Δεν θα ασχοληθώ ξανά με την πολιτική. Θα βάλω γερή πλάτη στην παράταξη, αν χρειαστεί'' (vd)

Στη συνέλευση της δημοτικής παράταξης 'Τρίπολη, πρωτεύουσα πόλη' βρέθηκε ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της και πρώην δήμαρχος Τρίπολης Αλέξανδρος Κοτσιάνης, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του kalimera-arkadia.gr, ευχαρίστησε το Νίκο Δελφάκη για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους και τόνισε ότι τα προβλήματα της πατρίδας μας μπορούν να λυθούν μέσα από την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...