Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 06 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

Beach party κάθε Κυριακή στο Κρυονέρι Κυνουρίας (vd)

Με τον ιδιοκτήτη καταστήματος που βρίσκεται επί της παραλίας του Κρυονερίου στην Κυνουρία, τον Δημήτρη Κουρμπέλη, μίλησε το kalimera-arkadia.gr, για την τουριστική κίνηση του καλοκαιριού, για το αν ο κόσμος ξοδεύει λιγότερα από άλλες χρονιές και για το αν υπάρχουν ελλείψεις στις υποδομές της παραλίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Σταθερή επιλογή για τα καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα η παραλία Κρυονερίου (εικόνες και βίντεο)

Ερχόμενοι από το Άστρος, θα συναντήσετε, σε σχετικά κοντινή απόσταση, την παραλία Κρυονερίου, η οποία βρίσκεται στα όρια του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Κωνσταντίνος Μενούνος – Ο γνωστός χορευτής με καταγωγή από το Άκοβο Φαλαισίας (εικόνες και βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Μενούνος είναι χορευτής και καθηγητής χορού , γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, με καταγωγή από τον Άκοβο Αρκαδίας. Σπούδασε στο ΤΕΙ Πειραιά. Είναι κάτοχος διπλώματος και καθηγητής σε λάτιν και Ballroom χορούς. Επίσης σε ελληνικούς παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς.

Διαβάστε περισσότερα...

Εικόνες από την προετοιμασία του Αστέρα στο Καρπενήσι!

Μετά τη χθεσινή βροχερή ημέρα, σήμερα το πρωί ο Αστέρας είχε να αντιμετωπίσει στο Καρπενήσι κρύο και χαμηλή θερμοκρασία (15 βαθμοί) για την εποχή, που αναπληρώθηκε από το πολύ τρέξιμο που περιελάμβανε το προπονητικό πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Λιμενικοί σταθμοί στην Κυνουρία – Κλείνει στο Λεωνίδιο – υποβαθμίζεται στο Παράλιο;

Το θέμα της κατάργησης ή υποβάθμισης των λιμενικών σταθμών της Κυνο9υρίας είναι γνωστό και έχει προκαλέσει –καιρό, τώρα- αναστάτωση στην περιοχή.

Το θέμα έφεραν στη βουλή τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών και ο βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Ζαχαριάς.

Διαβάστε περισσότερα...

Περπάτημα και τρέξιμο στο ΔΑΚ Τρίπολης – Γεμίζει κόσμο κάθε απόγευμα! (εικόνες και βίντεο)

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης είναι για πολλούς το αγαπημένο μέρος άθλησης, ιδιαίτερα όταν ο καιρός το επιτρέπει. Έτσι λοιπόν από τους πρώτους κιόλας μήνες της άνοιξης, ο κόσμος ξεκινά το καθιερωμένο περπάτημα του από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο προσωρινός κατάλογος επιλογής ωφελουμένων στο «Αρκαδικό Δίκτυο»

Μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων συμμετοχής στην πράξη «ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ»  ανακοινώνεται από την Α.Σ «Θερμοκοιτίδα Απασχόλησης»  ο προσωρινός κατάλογος ωφελούμενων που θα συμμετέχουν στις δράσεις της Πράξης.  

Διαβάστε περισσότερα...

Όλα έτοιμα για το Έθνικ Φεστιβάλ της Βυτίνας

Ο Δήμος Γορτυνίας και ο Σύνδεσμος Φιλοπροόδων Βυτίνας διοργανώνουν το 3ο Έθνικ Φεστιβάλ Δήμου Γορτυνίας στις 19-21 Ιουλίου 2013. Για τρίτη συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ θα εστιάσει στις τέχνες και τους πολιτισμούς του κόσμου, φιλοξενώντας εκδηλώσεις και εργαστήρια για τους παραδοσιακούς χορούς της Μακεδονίας, και τη μουσική και τους χορούς της Λατινικής Αμερικής.

Διαβάστε περισσότερα...

Από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. των συνιστωσών στον ενιαίο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Η κρίση που η Ευρώπη και ολόκληρος ο κόσμος βιώνουν είναι συστημική, δηλαδή κρίση του καπιταλιστικού συστήματος, υπό τη μορφή που αυτό σήμερα εμφανίζεται, αυτήν του νεοφιλελεύθερου μοντέλου.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...