Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η επιστολή – «βόμβα» των ομογενών της Αμερικής για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

Το free press περιοδικό «Καλημέρα Αρκαδία» κυκλοφόρησε με μία «καυτή» επιστολή των ομογενών Αρκάδων της Αμερικής για τα πρόβλημα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Το Αττικό Ωδείο Τρίπολης στη Συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου το Σάββατο!

 

Το  Αττικό Ωδείο Τρίπολης συμμετέχει στη Συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που θα γίνει το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013, στις 9:00 το βράδυ στη Τεγέα, υπό την αιγίδα του Τεγεατικού Συνδέσμου, με ένα εισαγωγικό πρόγραμμα από τη νεανική Rock μπάντα του Ωδείου.

Διαβάστε περισσότερα...

Όλα έτοιμα για την επίκαιρη σάτιρα της θεατρικής ομάδας του 1ου Λυκείου Τρίπολης (vd)

 

Η Θεατρική Ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης, ετοίμασε και παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Κώστα Μουρσελά «Ω, ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ!». Μια επίκαιρη σάτιρα ετών 40.

Διαβάστε περισσότερα...

Η μαγευτική παραλία «Φωκιανός», μία από τις καλύτερες της Κυνουρίας!

Συνεχίζοντας το αφιέρωμα μας στις «άγνωστες» παραλίες της Κυνουρίας, είναι η ώρα να σας παρουσιάσουμε την εξαιρετική βοτσαλωτή παραλία του Φωκιανού, περίπου 30 χιλιόμετρα νοτιανατολικά του Λεωνιδίου. Τα κρυστάλλινα νερά της έχουν γαλαζοπράσινο χρώμα, και ο διαυγής βυθός της φιλοξενεί αφθονία ψαριών. Η κάπως απομακρυσμένη θέση της, την καθιστά ιδανική για ήρεμες/οικογενειακές διακοπές. Απολαύστε το οπτικοακουστικό υλικό από αυτό το υπέροχο μέρος!

Διαβάστε περισσότερα...

Το γλέντι του "Νικηταρά" Δολιανών ανήμερα της Παναγίας!

«Το γλέντι του αθλητικού ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Νικηταράς» στα Άνω Δολιανά (στον χώρο του γηπέδου της ομάδας) έχει γίνει θεσμός κάθε 15 Αυγούστου. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος σας περιμένουμε να έρθετε μαζί με την καλύτερη σας διάθεση και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς!

Διαβάστε περισσότερα...

10 προτάσεις ονομάτων για τις ανώνυμες οδούς της Τρίπολης

Με αφορμή την αυριανή τελετή ονοματοδοσίας του δρόμου που ενώνει την οδό Πελάγους και την οδό Καλαβρύτων, και ο οποίος θα φέρει πλέον το όνομα του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη, προτείνουμε -ταπεινά- 10 ονομασίες για δρόμους που αυτήν τη στιγμή παραμένουν ανώνυμοι:

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...