Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Αφιέρωμα στο μοναστήρι της Παναγίας στην Κανδήλα (εικόνες)

Μία από τις μονές της Παναγίας που εορτάζουν σήμερα, 15 Αυγούστου, είναι η Ιερά Μονή Παναγίας της Κανδήλας. Το ιστορικό μοναστήρι, δεσπόζει στον θεαματικό βράχο επάνω από τον δρόμο που οδηγεί στο χωριό, και έχει πλέον λίγες καλόγριες που διαμένουν χαμηλότερα, στο μετόχι της μονής. Παρά την ηλικία τους, οι δραστήριες μοναχές διατηρούν το μοναστήρι σε άψογη κατάσταση και προσφέρουν απλόχερα τη φιλοξενία τους στον ξενώνα.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι καταγγελίες για εμπρησμό στα Δολιανά, ο αεικίνητος Αντιδήμαρχος και το δημοσίευμα που προκάλεσε σάλο!

 

- Χρόνια πολλά. Θερμές ευχές σε όλες τις εορτάζουσες και όλους τους εορτάζοντες. Το Πάσχα του καλοκαιριού είναι γεγονός. Χαρείτε το όπως αρμόζει στην ημέρα και τιμήστε το όπως αξίζει στη  Μητέρα όλων μας, την Παναγία.

Διαβάστε περισσότερα...

Η προοπτική του καιρού μέχρι το τέλος του Αυγούστου!

Ήδη βρισκόμαστε στα μέσα του μήνα και ο καιρός κυλάει αρκετά ομαλά στις περισσότερες περιοχές της χώρας καθώς το μελτέμι ήταν αρκετά δροσερό σε αρκετές περιοχές της ανατολικής και νότιας ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινά το Σεπτέμβριο πρόγραμμα για «πεντάμηνα» στην Αρκαδία – Οι θέσεις ανά Δήμο – Ποιοι μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας!

Αντίστροφη μέτρηση για προσλήψεις σε δήμους της Αρκαδίας μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

Το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει, όπως όλα δείχνουν το φιλόδοξο πρόγραμμα της Κυβέρνησης που αναμένεται να ανακουφίσει οικογένειες χωρίς κανένα εργαζόμενο. Τις θέσεις θα καλύψουν άνεργοι με πεντάμηνες συμβάσεις και 10.000 θέσεις θα καλύψουν άνεργοι με επτάμηνες συμβάσεις εργασίας. Ηδη για τις πρώτες 40.000 θέσεις έχει ολοκληρωθεί η κατανομή των θέσεων. Επισημαίνεται ότι όσοι απασχοληθούν στα προγράμματα αυτά θα έχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ένσημα.

Διαβάστε περισσότερα...

Ρύθμιση χρεών στα Ταμεία χωρίς φορολογική ενημερότητα

Αίρεται η προϋπόθεση της υποχρεωτικής φορολογικής ενημερότητας από 1-1-2013 των οφειλετών για να υπαχθούν στην ρύθμιση «νέας αρχής» των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε όλους τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης, μετά από τροπολογία που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...