Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Γέρων Μέμφιδος Παύλος, με καταγωγή από την Αρκαδία

Εκοιμήθη πλήρης ημερών, σύμφωνα με την είδηση που μεταδίδει το Romfea.gr, ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Μέμφιδος κυρός Παύλος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μακαριστός Μητροπολίτης Μέμφιδος, εκοιμήθη τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ίδρυμα που νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό. Η κηδεία του Μητροπολίτη Παύλου θα τελεστεί στο Μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Κυψέλη (11.00), ενώ νωρίτερα θα προηγηθεί Θεία Λειτουργία.

Διαβάστε περισσότερα...

Αύριο το πρώτο φιλικό του Παναρκαδικού - Ανακοινώθηκαν τα διαρκείας

Αύριο το απόγευμα, 17 Αυγούστου, ο Παναρκαδικός θα δώσει τον πρώτο φιλικό αγώνα μπροστά στο φίλαθλο κοινό της πόλης ενάντια στον Μανδραϊκό. Σήμερα η ομάδα προπονήθηκε, έχοντας απόντες του Σπ. Λαγό, Σωτ. Ψυχογιό λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και τον Βλάχο που έκανε ατομική προπόνηση.

Διαβάστε περισσότερα...

Η διάθεση των εισιτηρίων για την πρεμιέρα του Αστέρα!

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2013-2014 με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, θα διατίθενται την Κυριακή 18 Αυγούστου 2013 από τις 2.00 μ.μ. έως τις 7.15 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Διαβάστε περισσότερα...

Στις 19 Αυγούστου ο Απολλώνιος Δρόμος στον Τυρό!

Η Δ.Ε. Τυρού ανακοινώνει την διεξαγωγή του Απολλώνειου δρόμου, μία από τις πλέον επιτυχημένες αθλητικές δραστηριότητες της περιοχής, στις 19 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 από το θέατρο Μελίνα Μερκούρη και θα γίνει κατά μήκος της παραλίας. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται από τις 17:00, την ίδια μέρα, στο χώρο του θεάτρου μέχρι και δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. 

Ο αγώνας θα γίνει σε ηλικιακές κατηγορίες και θα είναι ξεχωριστός για άνδρες και γυναίκες με κοινή ώρα έναρξης, συγκεκριμένα :

Διαβάστε περισσότερα...

Λογαριασμοί νερού 800 € σε ακατοίκητα σπίτια στην Αετορράχη Γορτυνίας! Ανάστατοι οι κάτοικοι του χωριού!

 

Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει στην Αετορράχη της Γορτυνίας με το νερό! Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε στο kalimera-arkadia.gr ο κ. Ιωάννης Ρέντζιος, έρχονται λογαριασμοί σε σπίτια κλειστά που φθάνουν και τα 800 ευρώ!

Διαβάστε περισσότερα...

Μνημόσυνο για τον Αρχιμανδρίτη Γρηγόριο Τσάκαλη στη Δημητσάνα

Σᾶς ἀνακοινώνουμε ὅτι τήν Κυριακή 25 Αὐγούστου 2013 στόν Ἱερό Μητροπολιτικό Ναό ἁγίας Κυριακῆς Δημητσάνης θά τελέσουμε μνημόσυνο γιά τήν ἀνάπαυση τῆς ψυχῆς τοῦ Μακαριστοῦ ἀρχιμ. Γρηγορίου Τσάκαλη, Πρωτοσυγκέλλου τῆς Ἱερᾶς μας Μητροπόλεως, μέ τήν εὐκαιρία συμπληρώσεως δεκαετίας ἀπό τήν κοίμησή του.

Διαβάστε περισσότερα...

Το «κενό ενημέρωσης» στο φετινό Παναρκαδικό

 

Η ιστοσελίδα www.contraepithesi.gr γράφει ένα εύστοχο κείμενο για το πρόβλημα ενημέρωσης που παρουσιάζεται στο φετινό Παναρκαδικό, με αποκορύφωμα τη μη ενημέρωση των ΜΜΕ για τη μετεγγραφή Σκούφαλη…

Ειδικότερα, γράφει…

Διαβάστε περισσότερα...

Η Αρκαδία υποδέχεται για δεύτερη χρονιά τους Αρκαδικούς Βλαστούς του Παγκυπρίου Γυμνασίου

Η Αρκαδία υποδέχεται για δεύτερη χρονιά τους Αρκαδικούς Βλαστούς του Παγκυπρίου Γυμνασίου, προσφέροντας την ευκαιρία να βιώσουν την Αρκαδική φιλοξενία στην γη που  κρατάν οι ρίζες τους.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...