Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «κενό ενημέρωσης» στο φετινό Παναρκαδικό

Το «κενό ενημέρωσης» στο φετινό Παναρκαδικό

 

Η ιστοσελίδα www.contraepithesi.gr γράφει ένα εύστοχο κείμενο για το πρόβλημα ενημέρωσης που παρουσιάζεται στο φετινό Παναρκαδικό, με αποκορύφωμα τη μη ενημέρωση των ΜΜΕ για τη μετεγγραφή Σκούφαλη…

Ειδικότερα, γράφει…

«Η φετινή προσπάθεια του Παναρκαδικού αναμφίβολα είναι πολύ μεγάλη καθώς η οργάνωση και οι βάσεις κάτω από τις οποίες «χτίζεται» η ομάδα σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο είναι ιδιαίτερα ουσιαστικές. Σ’ ένα πράγμα ωστόσο που η ομάδα παρέμεινε ως είχε και θα τολμούσε να πει κανείς ότι δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά είναι η επίσημη ενημέρωση του συλλόγου προς τα τοπικά ΜΜΕ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του φαινομένου αποτελεί το γεγονός ότι πολλοί ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο Παναρκαδικός επισήμως ποτέ δεν ανακοινώθηκαν από την ομάδα. Τις προηγούμενες ημέρες με πολύ μεγάλη έκπληξη είδαμε φωτογραφία στην οποία διακρινόταν ο Μανώλης Σκούφαλης. Καταλάβαμε και όχι ενημερωθήκαμε, ότι ο παίκτης έχει αποκτηθεί από την ομάδα του «τριφυλλιού». Διαπιστώσαμε ότι ο παίκτης είχε κλείσει 5-6 μέρες νωρίτερα. Μιλάμε ίσως για την πιο σημαντική μεταγραφή του Παναρκαδικού φέτος, καθώς ο εν λόγω παίκτης αποτελεί μεταγραφή επιπέδου Α’ Εθνικής κατηγορίας, αν κρίνουμε σε ποιες ομάδες και σε ποιες κατηγορίες αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια! Κι όμως η διοίκηση έκρινε σκόπιμο να μην ανακοινώσει καθόλου την απόκτησή του. Δεν μιλάμε να περιμένουμε τηλέφωνο από τους ανθρώπους του Παναρκαδικού για το τι συζητήθηκε μετά την προπόνηση ή ποιος ετοιμάζεται να κλείσει ή να αποκτηθεί στο σύλλογο. Απλά μία ενημέρωση για την απόκτηση μίας μεταγραφής που όπως και να το κάνουμε στο άκουσμά της προκάλεσε μία «αίσθηση» και σίγουρα συζητήθηκε στην τοπική φίλαθλη κοινωνία.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν στο δρόμο ένθερμος υποστηρικτής του Παναρκαδικού μας «την είπε» εμμέσως πλην σαφώς: «Αν δεν γράφετε για τη μεταγραφή Σκούφαλη τότε γιατί θα γράψετε»! Κι έτσι προκύπτουν οι αρνητικές εντυπώσεις από τους αναγνώστες μας για το ενδιαφέρον μας ή όχι στο να καλύψουμε το ρεπορτάζ του Παναρκαδικού τη δεδομένη στιγμή, όταν όλα αυτά τα χρόνια κάνουμε ότι μπορούμε για την προβολή και κάλυψη του ρεπορτάζ και της ιστορική ομάδας του «τριφυλλιού».

Ξέρουμε ότι η φετινή προσπάθεια του Παναρκαδικού διακρίνεται για την πολύ καλή και οργανωμένη προσπάθεια ως τώρα. Θέλουμε να διαπιστώσουμε και στην πράξη πάντως και την καλή και ουσιαστική συνεργασία με τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τελικό στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του φίλαθλου κοινού.»

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...