Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Κοιτάζει, παζαρεύει, αλλά δεν ψωνίζει ο κόσμος στο πανηγύρι της Τεγέας (vd)!

Στο χώρο του πανηγυριού της Τεγέας βρέθηκε το kalimera-arkadia.grκαι συνομίλησε με επισκέπτες της εμποροπανήγυρης που πήγαν εκεί να κάνουν τις αγορές τους.

Σε γενικές γραμμές, ο κόσμος θεωρεί ότι οι τιμές είναι καλές, αν και οι περισσότεροι τόνισαν ότι δεν έχουν χρήματα για να ψωνίσουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Άραγε σε ποια πολιτική Δεκαετία βρίσκεται ο Δήμος Τρίπολης;

Προ ημερών αναρτήθηκε από το γραφείο του κ. Δημάρχου Τρίπολης Δελτίο Τύπου που αναφέρει τα εξής: « Με ενέργειες του Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη… βρέθηκε λύση για την ένταξη του Βοσυνιώτειου στην ΕΕΤΑΑ στο πρόγραμμα του Ε.Σ.Π.Α..»

Διαβάστε περισσότερα...

Το Βιδιάκι ο μεγάλος νικητής στο φετινό τουρνουά μπάσκετ στη Δημοτική Ενότητα Κοντοβάζαινας! (εικόνες)

Για μία ακόμα χρονιά έγινε το τουρνουά μπάσκετ στη Γορτυνία, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες από τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Κοντοβάζαινας.

Φέτος ήταν το 10ο τουρνουά που διοργάνωσε ο Δήμος Γορτυνίας στη Δ.Ε. Κοντοβάζαινας και συμμετείχαν ομάδες από το Καρδαρίτσι, το Μοναστηράκι, το Βιδιάκι, το Βελημάχι, το Βούτση, τη Δήμητρα, την Κοντοβάζαινα και το Πελέκι.

Διαβάστε περισσότερα...

Φορολογικές δηλώσεις μέχρι τις 30 Αυγούστου...

Την εμπρόθεσμη υποβολή όλων των δηλώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων (ΦΕΦΠ) μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 30ης Αυγούστου, ανεξαρτήτως του ψηφίου λήξης του αριθμού φορολογικού μητρώου του φορολογουμένου, προτίθεται να επιτρέψει, με νομοθετική ρύθμιση που πρόκειται να κατατεθεί, ως προαιρετικό και μοναδικό μέτρο, το υπουργείο Οικονομικών.

Διαβάστε περισσότερα...

Φιλική νίκη του Αστέρα απέναντι στον Παναργειακό

Σε φιλική αναμέτρηση που έδωσε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας κέρδισε με 3-0 τον Παναργειακό χάρη στα τέρματα που σημείωσε ο Τσίμο Ναβάρο με κοντινά πλασέ στο 9’ και στο 15’ ενώ το τρίτο γκολ σημείωσε με πλασέ ο Χουάνμα στο 22ο λεπτό.

Διαβάστε περισσότερα...

Σοκ από την επιστολή του πατέρα που πυροβόλησε την κόρη του στο Άργος

 

«tovima.gr» αποκαλύπτει τι γράφει το σημείωμα που άφησε στο σπίτι του και αφορά την εν διαστάσει σύζυγό του.

 «Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα». Αυτά αναφέρει σε χειρόγραφο σημείωμα, που βρέθηκε πριν από λίγες ώρες στο σπίτι του, από αστυνομικούς, ο 47χρονος επιχειρηματίας από το Αργος ο οποίος στις 12 Αυγούστου πυροβόλησε την κόρη του και ο ίδιος, στη συνέχεια, επεχείρησε να αυτοκτονήσει.

Διαβάστε περισσότερα...

Φρίκη στην Κορινθία - Βασάνισαν και πυρπόλησαν ηλικιωμένο για να τον ληστέψουν! (vd)

 

Σε απίστευτα βασανιστήρια υπέβαλαν το ηλικιωμένο θύμα τους 4 αδίστακτοι ληστές, στον Ασπρόκαμπο Κορινθίας.

Δεν χωράει ανθρώπου νους την αγριότητα των τεσσάρων αγνώστων που εισέβαλαν στο σπίτι ενός 78χρονου Ελληνοαυστραλού με σκοπό να τον ληστέψουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Άδεια μαγαζιά και «νεκρή» αγορά βρήκαν στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο κέντρο της Τρίπολης… (vd)

Κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε περιοδεία τη Δευτέρα σε Τρίπολη και Μεγαλόπολη. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο υπεύθυνος του κόμματος στην Πελοπόννησο και μέλος του εκτελεστικού γραφείου, Ιωάννης Μοίρας, ενώ μαζί του ήταν οι πολιτευτές Βενετσάνος Πονηαράκος και Γιώργος Δαλιάνης.

Τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων περπάτησαν σε κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης, συνομίλησαν με καταστηματάρχες και διαπίστωσαν ότι τα περισσότερα μαγαζιά ήταν άδεια και οι επιχειρήσεις να βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιορτή πατάτας με μουσική και πολλά φαγητά στο Νεοχώρι!

 

Ο πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, διοργανώνει τη γιορτή της πατάτας, την Κυριακή 25 Αυγούστου 2013, το βράδυ, στο Νεοχώρι. Λαϊκή και δημοτική ορχήστρα υπόσχεται γλέντι και κέφι μέχρι το πρωί.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...