Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άδεια μαγαζιά και «νεκρή» αγορά βρήκαν στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο κέντρο της Τρίπολης… (vd)

Άδεια μαγαζιά και «νεκρή» αγορά βρήκαν στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο κέντρο της Τρίπολης… (vd)

Κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε περιοδεία τη Δευτέρα σε Τρίπολη και Μεγαλόπολη. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο υπεύθυνος του κόμματος στην Πελοπόννησο και μέλος του εκτελεστικού γραφείου, Ιωάννης Μοίρας, ενώ μαζί του ήταν οι πολιτευτές Βενετσάνος Πονηαράκος και Γιώργος Δαλιάνης.

Τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων περπάτησαν σε κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης, συνομίλησαν με καταστηματάρχες και διαπίστωσαν ότι τα περισσότερα μαγαζιά ήταν άδεια και οι επιχειρήσεις να βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Εναντίον των πλειστηριασμών τάχθηκε ο Β. Πονηράκος, ενώ ως γιατρός, για το χώρο της υγείας, τόνισε ότι οδηγούν το σύστημα υγείας σε εξαθλίωση, με στόχο να παραδοθούν τα νοσοκομεία σε ιδιώτες. Και το ίδιο θα κάνουν για το νερό και την ενέργεια, προσέθεσε.

Ο Ιωάννης Μοίρας μίλησε για τεράστια χιονοστιβάδα ύφεσης και ανεργίας που εξαπλώνεται και στην Τρίπολη, την Αρκαδία. Είπε ότι η αγοραστική δύναμη έχει μειωθεί στο ελάχιστο, υπάρχει φτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας και εκτίμησε ότι το φθινόπωρο, τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ότι θα επιχειρηθεί να μπει χέρι στις τραπεζικές καταθέσεις των Ελλήνων, ενώ αρνητικότατος ήταν και στο ενδεχόμενο να αρθούν οι πλειστηριασμοί ακινήτων. Μίλησε για έξοδο από τα μνημόνια και ζήτησε καθαρές λύσεις, δίχως συμβιβασμούς. 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...