Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Πιθανοί και απίθανοι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τρίπολης και η Τροπαιάτικη οργή για τον «Γιάννο»

 -        Γεια χαρά, σε όλους τους φανατικούς «καληνυχτάκηδες»... Σε όλους εσάς που «διψάτε» για παρασκήνιο, για κουϊζάκια και για ... μυστικά!

Διαβάστε περισσότερα...

Θα παραμείνει ανοιχτή η ΕΡΑ Τρίπολης – Πως θα λειτουργήσει με έναν δημοσιογραφο και έναν μουσικό παραγωγό;

Εγκρίθηκε η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διαρκείας δύο (2) μηνών, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Ελληνικού Δημοσίου και ειδικότερα για τη μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστότοπων κατά το μεταβατικό χρονικό διάστημα μέχρι τη σύσταση του μόνιμου δημόσιου φορέα ραδιοτηλεόρασης.

Διαβάστε περισσότερα...

Πανηγύρι στα Βούρβουρα με μουσική και μεγάλα δώρα!

Στα γραφικά Βούρβουρα στο χώρο του ιστορικού μας Συλλόγου (έτος ίδρυσης 1897) σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε στη δροσιά και τα πλατάνια, παραμονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις 5 Αυγούστου τη Δευτέρα το βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα...

Καλοκαιρινά μπάνια στα ιαματικά νερά του Μουστού στην Κυνουρία (εικόνες και βίντεο)!

Μετά το Άστρος και πριν τον Άγιο Ανδρέα, βρίσκεται ο υδροβιότοπος του Μουστού, μια λίμνη εξαιρετικής ομορφιάς που αποτελεί καταφύγιο μεταναστευτικών πουλιών και φιλοξενεί ψάρια, μικρά θηλαστικά και ερπετά.

Διαβάστε περισσότερα...

«Είναι τραγικό να βλέπεις Έλληνες φιλάθλους να υποστηρίζουν την Ραπίντ στην Τρίπολη»!

Με μήνυμα που έστειλε στο «Καλημέρα Αρκαδία», ο Γιάννης Πετσέλης σχολιάζει για τον αγώνα του Αστέρα με την Ραπίντ, στην Τρίπολη, το βράδυ της Πέμπτης: «ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ (;;;;;;;;;;;;;;;) ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ(!!!!!!!!!!!!!).

Διαβάστε περισσότερα...

Με 200 φιλάθλους θα ταξιδέψει ο Αστέρας στη Βιέννη για τον επαναληπτικό με την Ραπίντ!

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι, για τον επαναληπτικό αγώνα της 3ης φάσης του Europa League με την Rapid Wien παρέλαβε 200 εισιτήρια των 16€.

Διαβάστε περισσότερα...

Ορκωμοσία νεοσυλλέκτων Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού στην Τρίπολη (vd)

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013 έγινε η τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων της Δ΄ ΕΣΣΟ 2013 του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας αντίστοιχα, στις εγκαταστάσεις του Διακλαδικού Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στην 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης (124 ΠΒΕ), στην Τρίπολη.

Διαβάστε περισσότερα...

Κανένα κανάλι δεν «πιάνει» σε χωριά της Γορτυνίας – Θα ασχοληθεί κανείς;

 Πολλά είναι τα παράπονα από κατοίκους χωριών της Γορτυνίας για το γεγονός ότι δεν πιάνει κανένα τηλεοπτικό κανάλι στην περιοχή τους. Στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί ξανά στο θέμα αυτό. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν σήμα ούτε το Καλλιάνι, ούτε το Φαναράκι. Τουλάχιστον γι' αυτά τα χωριά γνωρίζουμε, μπορεί να υπάρχει και σε άλλα χωριά πρόβλημα.

Ειδικότερα, το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι το σήμα της τηλεόρασης είναι αδύναμο και πολλές φορές μένουν χωρίς ενεργά κανάλια, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην έχουν σχετική γνώση και να αδυνατούν να κάνουν κάτι και απευθύνονται στο δήμο.

Διαβάστε περισσότερα...

Η νέα εικόνα των δημοτικών κατασκηνώσεων στο Παράλιο Άστρος (εικόνες και βίντεο)

Βελτιώσεις σε χώρους της κατασκήνωσης στο Παράλιο Άστρος έχουν γίνει από το Δήμο Τρίπολης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης. Ειδικότερα έχουν γίνει παρεμβάσεις στους χώρους αποθήκευσης τροφίμων, εστίασης, στα μαγειρεία, στους θαλάμους, έχουν προστεθεί παιχνίδια και φωτιστικά.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...