Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κανένα κανάλι δεν «πιάνει» σε χωριά της Γορτυνίας – Θα ασχοληθεί κανείς;

Κανένα κανάλι δεν «πιάνει» σε χωριά της Γορτυνίας – Θα ασχοληθεί κανείς;

 Πολλά είναι τα παράπονα από κατοίκους χωριών της Γορτυνίας για το γεγονός ότι δεν πιάνει κανένα τηλεοπτικό κανάλι στην περιοχή τους. Στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί ξανά στο θέμα αυτό. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν σήμα ούτε το Καλλιάνι, ούτε το Φαναράκι. Τουλάχιστον γι' αυτά τα χωριά γνωρίζουμε, μπορεί να υπάρχει και σε άλλα χωριά πρόβλημα.

Ειδικότερα, το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι το σήμα της τηλεόρασης είναι αδύναμο και πολλές φορές μένουν χωρίς ενεργά κανάλια, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην έχουν σχετική γνώση και να αδυνατούν να κάνουν κάτι και απευθύνονται στο δήμο.

Κάτοικος από το Καλλιάνι (ο Παναγιώτης Ραδαίος) στον προσωπικό λογαριασμό του Δήμαρχου Γορτυνίας Γιάννη Γιαννόπουλου έχει στείλει το εξής μήνυμα: "Κ. Δήμαρχε έχετε σκοπό να κάνετε κάτι για το σήμα της τηλεόρασης το οποίο στα χωριά μας δεν υπάρχει; Οι μόνιμοι κάτοικοι πού δεν έχουν την πολυτέλεια να βγαίνουν έξω απ το σπίτι τους κυρίως γέροι άνθρωποι, η τηλεόραση είναι o μόνος τρόπος να ξεχνάνε την καθημερινή ρουτίνα τους και τον τελευταίο χρόνο στερούνται την συντροφιά της. Έχετε σκοπό να κάνετε κάτι γι' αυτό;"

Οφείλουμε να σημειώσουμε βέβαια ότι το ζήτημα αυτό δεν είναι στην αρμοδιότητα του Δήμου, το κάθε κανάλι πρέπει να βρει τρόπο να λύσει το πρόβλημα εκπομπής του, με τους τεχνικούς του.

Ο Δήμος από την πλευρά του αυτό που μπορεί και πρέπει να κάνει είναι να δείξει ενδιαφέρον και να προσπαθήσει να πιέσει, ώστε να εκπέμψουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί στις περιοχές αυτές…

Να θυμίσουμε όμως ότι λύση στο πρόβλημα κάλυψης τηλεοπτικού σήματος στα χωριά Τουμπίτσι και Σπάθαρι είχε δώσει ο πρώην δήμος Τροπαίων, δημιουργώντας σταθμό αναμετάδοσης στο Φαναράκι.

 Β.Π. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...