Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Ταλέντο στο Ελληνικό Ροκ έχει η Τρίπολη (εικόνες – βίντεο)!

Το 2ο φεστιβάλ Ελληνικού Ροκ έγινε την Τετάρτη 21 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης, με είσοδο ελεύθερη!

Οι μπάντες που έπαιξαν είναι SaltoMortale, crashednotes και η Αλίκη με τον Γιάννη στη θέση των Light Shadows που δεν μπόρεσαν να έρθουν…

Διαβάστε περισσότερα...

Η ταυτόχρονη υποψηφιότητα, η νέα εφημερίδα που «ψήνεται» και τα δημοτικά ψηφοδέλτια που … δεν «κλείνουν»!

-«Καληνυχτάκηδες», τι κάνετε; Πως περνάτε; Να φανταστώ ότι ζείτε ακόμα στον κόσμο των … διακοπών και δεν θέλετε να γυρίσετε, ε;

Διαβάστε περισσότερα...

Μετά το ρεπορτάζ του «Καλημέρα Αρκαδία» … Καταγγελία Μπαρούτσα για αδιαφάνεια στις προσλήψεις του Δήμου Γορτυνίας

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Γορτυνία Νέα Εποχή και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής ποιότητας Ζωής του Δήμου Γορτυνίας, Νεκτάριος Μπαρούτσας προχώρησε σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία, για ένα θέμα που πρώτο ανέδειξε το «Καλημέρα Αρκαδία» (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Το θέμα έχει να κάνει με την καθυστερημένη ανακοίνωσης για θέσεις εργασίας στο Δήμο Γορτυνίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Στην εθνική παίδων κλήθηκε ο Γκρόσιος του Αστέρα!

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Παίδων, Μπάμπης Ζελενίτσας, ανακοίνωσε τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 26 (19:00) και 27 Αυγούστου (09:30 & 17:30), καθώς και στη φιλική αναμέτρηση με την Εθνική Νέων, που θα διεξαχθεί στις 28/8 (09:30) στο ίδιο γήπεδο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκίνησαν τα έργα πάνω στην πλατεία Άρεως – Στόχος να αλλάξει η εικόνα της πλατείας μέχρι την «Άλωση» (εικόνες)

Ξεκίνησε η επίστρωση της επιφάνειας της Πλατείας Άρεως, ένα έργο το οποίο άρχισε πριν από αρκετά χρόνια, όμως στην πορεία του, βρήκε πολλά προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα...

Διήμερη αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας καλεί όλους του κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να δώσουν το παρόν, στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Νικαίας:

Διαβάστε περισσότερα...

Καλοκαιρινή προετοιμασία για τους αθλητές τένις της ΑΕΚ

 

Ξεκίνησε με γοργούς ρυθμούς η καλοκαιρινή προετοιμασία των αθλητών του ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης. Οι αθλητές προετοιμάζονται πυρετωδώς για τα επίσημα τουρνουά που έρχονται στις αρχές του Σεπτεμβρίου για τα παιδιά ηλικίας 10 - 14άρων ετών.

Διαβάστε περισσότερα...

Κάλεσμα Μπουντρούκα στα επιχειρήσεις να μπουν στον φοιτητικό οδηγό εκπτώσεων (vd)

Για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας καλεί όλους τους επιχειρηματίες της Τρίπολης και γενικότερα της Αρκαδίας να συμμετέχουν στην προσπάθεια που κάνει το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, για τη δημιουργία ενός «Ηλεκτρονικού Φοιτητικού Οδηγού Εκπτώσεων & Προνομίων ΠΑΠΕΛ».

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόβλημα καθίζησης παρουσιάζει ο δρόμος «Δημητσάνας – Στεμνίτσας» στη Γορτυνία (εικόνες)

Στο παρελθόν το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ» έχει αναφερθεί εκτενώς στο σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στον επαρχιακό δρόμο Δημητσάνας – Στεμνίτσας, στην διασταύρωση του Ζυγοβιστίου. Συγκεκριμένα το σαθρό υπέδαφος και η παρουσία νερού διαβρώνει εξακολουθητικά το οδόστρωμα και παρατηρείται μια συνεχιζόμενη αργή καθίζηση.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...