Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Η εορτή της Παναγίας της Μαλεβής (εικόνες)

 

Λαμπρά εορτάστηκε  η Εορτή της Παναγίας μας, την 23η Αυγούστου 2013, στην  Ιερά Μονή της Παναγίας της Μαλεβής στον Άγιο Πέτρο της Κυνουρίας.

Το εσπέρας τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία.

Διαβάστε περισσότερα...

Η εορτή της Παναγίας στο πανέμορφο όρος Τσεμπερού (εικόνες)

 Με  λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εορτή της Παναγίας μας στις 22 και 23 Αυγούστου στο πανέμορφο όρος Τσεμπερού στον ομώνυμο Ναό της στο         Χωριό        Πάπαρι      της    Αρκαδίας.

Ζωντανές  και ανεξίτηλες είναι οι εικόνες στα μάτια μας τόσο  του τοπίου όσον και του πλήθους των συμπατριωτών και ευλαβών προσκυνητών που       προσήλθαν   στην Εορτή.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Δήμαρχος Ντίνα, οι απώλειες της «Νέας Πελοποννήσου» και οι χαλαροί ρυθμοί της «Πρωτεύουσας του Μοριά»

 

-Τι κάνετε «καληνυχτάκηδες»; Πως περνάτε; Καλοκαιριάτικα και συνεχίζετε να είσαστε «διψασμένοι» για παρασκήνιο. Δεν χορταίνετε με τίποτα…

Διαβάστε περισσότερα...

Αρκάδες της Αμερικής: «Συνεργάσιμος ο Υπουργός Υγείας, ζητούμε λύσεις και θέλουμε το Νοσοκομείο να λειτουργήσει καλύτερα» (vd)

 

Μετά το τέλος της συνάντησης με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ), ο Πρόεδρος και ο Επίτιμος πρόεδρος της Επιτροπής Νοσοκομείου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, Δημήτρης Φίλιος και Γιώργος Σιουρούνης, μίλησαν αποκλειστικά στο kalimera-arkadia.gr!

Διαβάστε περισσότερα...

Συνάντηση με τον δήμαρχο Τρίπολης Ι. Σμυρνιώτη για το θυρόφραγμα στον κάμπο της Βλαχέρνας

Σήμερα, στις 23.8.2013 και ώρα 11:30πμ πραγματοποιήθηκε στο παλαιό δημαρχείο Λεβιδίου στον 1ο όροφο, σύσκεψη σχετικά με τα θέμα του καθαρισμού του αποστραγγιστικού καναλιού στον κάμπο της Βλαχέρνας καθώς και για την τοποθέτηση θυροφράγματος προκειμένου να επιλυθεί το φαινόμενο της πλημμύρας που είχε τα προηγούμενα χρόνια ταλαιπωρήσει αρκετούς καλλιεργητές και κτηματίες στην εν λόγω περιοχή, αφού χάνονταν σημαντικές ποσότητες καλλιεργειών και συνεπώς και εισοδημάτων για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Διαβάστε περισσότερα...

1η γιορτή Πουλίθρων με πανσέληνο! (βίντεο+εικόνες)

 

Υπό το φως της πανσελήνου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Αυγούστου η 1η Γιορτή Πουλίθρων από τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας και την Τοπική Κοινότητα Πουλίθρων, που περιελάμβανε λαϊκή και παραδοσιακή μουσική με την ορχήστρα του Ηλία Ξερακιά και  συναυλία ελληνικής ροκ από το συγκρότημα SCORPIOI.

Διαβάστε περισσότερα...

Ομιλία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής για τη λαθρομετανάστευση και την υπογεννητικότητα

Τη Δευτέρα 2-9-2013, στις 8.00 το βράδυ, θα γίνει ομιλία στην Τοπική οργάνωση Τριπόλεως  της Χρυσής Αυγής με θέμα «Λαθρομετανάστευση  και  Υπογεννητικότητα -  Δύο βραδυφλεγείς

Διαβάστε περισσότερα...

Γλέντι και χορός στην πλατεία Λεβιδίου (εικόνες – βίντεο)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το πανηγύρι του Λεβιδίου, το βράδυ της Πέμπτης, πρώτη ημέρα της εμποροπανήγυρης, στήθηκε ένα μεγάλο γλέντι στην πλατεία, με ζωντανή μουσική!

Διαβάστε περισσότερα...

Νικολάκου: «Απελπισμένος πολιτικάντης και πολιτική σουπιά ο Δήμαρχος Καλαμάτας»!

Η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Έργων και Ενημέρωσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου κα Κωνσταντίνα Νικολάκου ερωτηθείσα από δημοσιογράφους για τις δηλώσεις του Προέδρου της ΠΕΔ Πελοποννήσου και Δημάρχου Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα, σχετικά με την αύξηση των δημοτικών τελών, μετά την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, δήλωσε:

Διαβάστε περισσότερα...

Τρικούβερτο γλέντι στο πανηγύρι στις Άνω Δαβιές (εικόνες – βίντεο)

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Δαβιωτών οργάνωσε για άλλη μια χρονιά ένα μεγάλο γλέντι στην πλατεία του χωριού. Στο πανηγύρι πήγε κα γλέντησε πολύς κόσμος, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...