Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Η ανακοίνωση της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής για τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας

Χρήσιμη και παραγωγική θεωρείται από τους εκπροσώπους της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής η χθεσινή συνάντηση της αντιπροσωπείας της διοίκησης της Π.Ο.Α με τον Υπουργό Υγείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υπουργού στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης 22 Αυγούστου 2013.

Διαβάστε περισσότερα...

Απαράδεκτη εικόνα - Βρώμικες οι τουαλέτες στο άλσος της Βυτίνας– Παράπονα από τους επισκέπτες (vd)

Στη μαγευτική Βυτίνα, πασίγνωστο τουριστικό προορισμό, το άλσος με τα πανύψηλα δέντρα του εντυπωσιάζει τον επισκέπτη στην είσοδο της.

Δυστυχώς η εικόνα από κοντά δεν ανταποκρίνεται στο πανέμορφο οικολογικό σύστημα που με κόπο ετών κατάφερε να στέκεται όρθιο, ως πόλος αναψυχής.

Διαβάστε περισσότερα...

Με ισοπαλία ξεκίνησαν οι νέοι του Αστέρα

Με ισοπαλία ξεκίνησαν τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ οι νέοι του Αστέρα (Κ-20), αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην εκτός έδρας πρεμιέρα τους με τον Πλατανιά. Η Κρητική ομάδα αιφνιδίασε, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Τσοντάκη, ενώ για τον Αστέρα ισοφάρισε στο 82’ ο Κυριακόπουλος.


Πλατανιάς: Πενταράκης, Μπουρμπάκης, Χαραλαμπάκης (57’ Κελάκης), Κοκονάκης, Ντεντάκης, Μαυρεδάκης (80’ Παπαδάκης), Κολομπάκης (67’ Δημητρίου), Πατρικάκης, Χαλκιαδάκης, Τσοντάκης, Τσίτας.

Αστέρας Τρίπολης: Λαδάς, Γογωνάς (75’ Τριανταφύλλης), Κυριακόπουλος, Καστριτσέας, Γκίτζιας, Αρώνης, Χρήστου (46’ Μυρσινιάς), Βελισσάρης, Τσόφλιος, Καρυδόπουλος, Απ. Τσιώλης (74’ Μηλιώτης).

Διαβάστε περισσότερα...

Μία βραδινή βόλτα στο πανηγύρι του Λεβιδίου που τελειώνει την Κυριακή! (εικόνες – βίντεο)

Την Κυριακή ολοκληρώνεται το πανηγύρι στο Λεβίδι... Η κίνηση είναι ικανοποιητική και οι τιμές ακόμα καλύτερες, σε αντίθεση με την όρεξη του κόσμου να χαλάσει λεφτά και ειδικά σε προϊόντα...

Διαβάστε περισσότερα...

«Βοηθήστε μας να βρούμε το Μπούμπη»!

Ο Μπούμπης έχει να δώσει σημεία ζωής από το Σάββατο 10/8/2013... Είναι ολόλευκος, ημίαιμος, ψιλόλιγνος λαμπραντοράκος, φορά κόκκινο δερμάτινο λουράκι, είναι στειρωμένος, εμβολιασμένος και τσιπαρισμένος και σύχναζε στην πλατεία Αρεως, Πετρινού και πέριξ της Ερμού.

Διαβάστε περισσότερα...

Ακραίο από την Αργεντινή απέκτησε ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε για τα επόμενα δύο χρόνια τον Αργεντινό Μπράιαν Εμμάνουελ Λούι, έναν ταχύτατο ποδοσφαιριστή που τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στη Ρασίγκ Κλάμπ, με την οποία είχε 76 συμμετοχές (με πέντε γκολ) στο πρωτάθλημα και 15 ακόμα διεθνείς συμμετοχές.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανεβασμένες οι «μετοχές» του Κώστα Βλάση στο Μαξίμου – Βόλτα με τον Σαμαρά στο Ναύπλιο!

 

Ο Αντώνης Σαμαράς από την Πέμπτη αργά το απόγευμα βρίσκεται στην αγαπημένη του Αργολίδα, για τις τελευταίες στιγμές χαλάρωσης, πριν τον καυτό χειμώνα που έρχεται, όπως σημειώνουν τα Parapolitika.gr.

Διαβάστε περισσότερα...

Το απόγευμα η γιορτή της Τσακώνικης Μελιτζάνας στο Λεωνίδιο

Για 16η χρονιά διοργανώνεται η Γιορτή Τσακώνικης Μελιτζάνας Λεωνιδίου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου 2013 και ώρα 19.30 μ.μ., στην περιοχή της Πλάκας.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...