Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικών σταθμών!

Για πρώτη φορά και παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία  δημιουργείται η δυνατότητα όλα τα παιδιά που πληρούν τα οικογενειακά κριτήρια να γίνουν δεκτά στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς όλης της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα...

Τρεις μετεγγραφές για τον Αρκαδικό!

Η δεύτερη μέρα προετοιμασίας του Αρκαδικού έφερε και τις τρεις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου, καθώς αποκτήθηκαν ο Σέρβος πλέυ-μέηκερ Μάρκο Πόπαντιτς και οι Έλληνες Γιώργος Κοψαύτης και Βασίλης Γιαννουλάκος.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι τηλεοπτικές μηνύσεις, το σκοτάδι της Γορτυνίας και οι Χριστιανοί της Τρίπολης!

 

- Καλημέρα καληνυχτάκηδες της Αρκαδίας. Αν νομίζετε ότι τα χάλια της χώρας μας οφείλονται στην οικονομική κρίση κάνετε λάθος. Αυτοί που φταίνε είναι οι ντόπιοι ...οικονομικοί κροίσοι! Για σκεφθείτε το...

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: «Η εξαφάνιση του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής από την εκπαίδευση είναι έγκλημα εις βάρος της νεολαίας»

Η μείωση των ωρών διδασκαλίας της Φυσικής Αγωγής στο ωρολόγιο πρόγραμμα όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, στα όρια της πλήρους εξαφάνισης, είναι απότοκο της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών στο δημόσιο σχολείο.

Διαβάστε περισσότερα...

Υπό έλεγχο η φωτιά στα Λυκόχια Μεγαλόπολης

Για άλλο ένα καλοκαίρι ξέσπασε φωτιά στα Λυκόχια της Μεγαλόπολης και άμεσα έσπευσαν εκεί δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Τις πρωτες ώρες πετούσαν αεροσκάφη, για να συμβάλλουν στην προσπάθεια κατάσβεσης.

Διαβάστε περισσότερα...

Το Facebook θα πληρώσει 20 εκ. δολάρια επειδή χρησιμοποίησε τα δεδομένα χρηστών για διαφημιστικούς λόγους χωρίς την άδειά τους

Αμερικανός δικαστής επικύρωσε χθες Δευτέρα μια συμφωνία βάσει της οποίας ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Facebook οφείλει να καταβάλει το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων επειδή χρησιμοποίησε τα δεδομένα από τις καταχωρίσεις «Μου αρέσει», τα ονόματα ή τις φωτογραφίες προφίλ χρηστών του για διαφημιστικούς λόγους, χωρίς την άδειά τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Αρκαδικός

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση του Αρκαδικού, στην οποία, τόσο η διοίκηση, όσο και το προπονητικό επιτελείο του Αρκαδικού καλωσόρισαν τους παίκτες της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα...

« Η αξία της επιβράβευσης»

Αλήθεια έχετε σκεφτεί πόσο σημαντική είναι η επιβράβευση για ένα μαθητή; Ίσως πιο σημαντική και από ένα δώρο. Ένα “Μπράβο” μπορεί ν’ αλλάξει τη ζωή του. Μη διστάζετε λοιπόν να το λέτε απλόχερα για να δίνετε θάρρος στους μαθητές σας, να μεγαλώνουν έχοντας αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Έχει πολύ μεγάλη σημασία γι’ αυτούς η γνώμη που έχουν για εκείνους οι δάσκαλοί τους. 

Διαβάστε περισσότερα...

Το Σεπτέμβριο «ανοίγουν» οι πρώτες θέσεις κοινωφελούς εργασίας στην Αρκαδία!

Για παρέμβαση μεγάλης κλίμακας που θα δώσει εργασία -με πλήρη ασφάλιση- και εισόδημα σε περισσότερους από 50.000 ανέργους, έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, κατά την παρουσίαση του «προγράμματος των 50.000 θέσεων για την Κοινωφελή Εργασία» που έγινε νωρίτερα στο υπουργείο Εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Κοινός Λόγος με τη Λυδία Κονιόρδου στην Τριπολη

Τo Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζει την Πέμπτη 29 Αυγούστου στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη, υπό την αιγίδα της Κ.Ε.ΔΗ.Τ., τον Κοινό Λόγο της Έλλης Παπαδημητρίου, ένα θεατρικό οδοιπορικό στην πολυτάραχη ελληνική ιστορία του 20ού αιώνα. Η παράσταση ξεκίνησε από το Φεστιβάλ Αθηνών με δύο sold out παραστάσεις στις 19 & 20 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...