Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Αναβλήθηκαν εκδηλώσεις στη Μεγαλόπολη λόγω του πολύνεκρου τροχαίου

Λόγω του τραγικού γεγονότος που συνέβη στην πόλη μας οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου : α) Η Θεατρική παράσταση « Η τύχη της Μαρούλας» για τις 30-8-2013 και

Διαβάστε περισσότερα...

Τα έργα στο γήπεδο του Παναρκαδικού, οι διακοπές του Οδυσσέα και το … όργωμα του Ανδρέα!

 

- Ο Αύγουστος και το καλοκαίρι μαζί του μετράνε πλέον ώρες για τη λήξη. Χαρείτε τις τελευταίες ώρες του καλοκαιριού γιατί ο Σεπτέμβρης αναμένεται θερμός και έρχεται ...αγριεμένος.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Κυριακή τα εισιτήρια για το ματς του Αστέρα με τον Απόλλωνα

Εισιτήρια για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2013-2014 με την ΠΑΕ Απόλλων, θα διατίθενται την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013 από τις 2.00μμ έως τις 7.15μμ στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Διαβάστε περισσότερα...

Γλέντι στη Μελιγού προς τιμήν του Αστέρα με παρόντες Μποροβήλο και Τσιώλη (εικόνες)!

 

Η ομάδα του Ερμή Μελιγούς από την Κυριακή, την Τετάρτη, παραμονή της εορτής του Προδρόμου, διοργάνωσε μεγάλο γλέντι με Δημοτική και Λαϊκή ορχήστρα.

Προσφέρθηκε γουρουνόπουλα, σουβλάκια, παγωμένες μπύρες και κρασιά.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιορτή στο Νεοχώρι με βραστό, τραχανά και κρασί! (εικόνες – βίντεο)

 

Για ακόμη μια χρονιά οι Νεοχωρίτες γιόρτασαν στο εξωκκλήσι του Αη Γιάννη, το βράδυ της Τετάρτης, λίγο πιο πάνω από το χωριό τους. Ένα πανέμορφο εξωκλήσι με θέα όλη την Τρίπολη και τα γύρω χωριά. Η εκκλησία πρόσφερε στον κόσμο βραστό κρέας, τραχανά και άφθονο κρασί! Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά.

Διαβάστε περισσότερα...

Αρκαδικός – Την Παρασκευή η κλήρωση πρωταθλήματος και κυπέλλου

Η αγωνιστική περίοδος 2013-14 αρχίζει επισήμως αύριο Παρασκευή για τις διοργανώσεις της ΕΟΚ με τις κληρώσεις των Εθνικών Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό σημαίνει πώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για τον Αρκαδικό, αφού μπαίνει στην κλήρωση τόσο του Κυπέλλου Ελλάδος (με έναρξη προς τα τέλη Σεπτεμβρίου), όσο και του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας (με έναρξη προς τα μέσα Οκτωβρίου).

Διαβάστε περισσότερα...

Αν δεν σε δικαιώνει η Αλήθεια…Τόσο το χειρότερο για την Αλήθεια…

Πρόσφατα στο χωριό Περιβόλια Ολυμπίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για να τιμήσει δήθεν την Εθνική Αντίσταση. Εκεί παρουσιάστηκαν εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής και άλλοι νοσταλγοί της Γερμανικής ναζιστικής μπότας και των ντόπιων συνεργατών τους. Με το πρόσχημα ότι τιμάνε τα θύματα της μάχης που έγινε στις 6 Αυγούστου του 1943 μεταξύ των δυνάμεων του ΕΑΜ –ΕΛΑΣ και «Ε.Σ.» (Ελληνικός Στρατός) και ειδικά αυτά που προέρχονταν από την πλευρά του «Ε.Σ.» εξαπέλυσαν ένα ντελίριο ψευτιάς και υποκρισίας ενάντια στο ΕΑΜ –ΕΛΑΣ φθάνοντας σε σημείο να παραχαράξουν πλήρως τα ιστορικά γεγονότα της εποχής. Τι ήταν όμως ο «Ε.Σ.»; Ποιοι τον διοικούσαν; Πως δημιουργήθηκε; Πως δρούσε;

Διαβάστε περισσότερα...

Γλέντι στο εξωκλήσι του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου (Νηστευτή) στο Θάνα (εικόνες – βίντεο)

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο εξωκλήσι του Αη Γιάννη λίγο έξω από το χωριό Θάνα για τη γιορτή του Αη Γιάννη Προδρόμου του Νηστευτή, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα...

Γενική πτώση στις βάσεις εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση

(Διαβάστε το συγκριτικό πίνακα βάσεων!)

Γενική πτώση στις βάσεις εισαγωγής στις σχολές με μεγάλη ζήτηση (ιατρικές και νομικές) καταγράφεται φέτος, ενώ ανοδικά κινήθηκαν βάσεις στις στρατιωτικές σχολές με εξαίρεση της σχολές Ικάρων και Ευελπίδων που έμειναν σταθερές. Ανοδο παρουσίασαν, επίσης οι σχολές τουριστικών επαγγελμάτων και διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων.

Διαβάστε περισσότερα...

Από τη Γορτυνία ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας‏

Ορκίστηκε σήμερα στα γραφεία της 6ης Υ.Π.Ε. και αναλαμβάνει καθήκοντα Αναπληρωτή Διοικητή στο ΓΝ Ηλείας με αρμοδιότητα το πρώην ΓΝ-ΚΥ Κρεστένων.
 
Ο  Διονύσιος Ι. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ κατάγεται από το χωριό  Αγρίδι του Δήμου Γορτυνίας του Ν. Αρκαδίας.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...