Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 04 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Ξεκινά η ελεγχόμενη στην Τρίπολη – Σε ποια σημεία θα πληρώνουμε 0.50 € ανά ώρα!

 

O Δήμος Τρίπολης, εφαρμόζοντας την απόφαση κανονιστικού περιεχομένου για καθορισμό Δημοτικών Χώρων Στάθμευσης, ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013, ξεκινάει η εφαρμογή του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στους παρακάτω τρεις (3) καθορισμένους δημοτικούς χώρους:

Διαβάστε περισσότερα...

Ματσούκα και Μάϊνας σήμερα στην Τρίπολη (vd)

 

Ο ΠΕΡΛΙΜΠΛΙΝ ΚΑΙ Η ΜΠΕΛΙΣΑ, είναι ένα σύγχρονο αλλά και διαχρονικό παραμύθι, δημιούργημα της αριστουργηματικής πένας του Ποιητή του ΄Ερωτα και του Ντουέντε, Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα. Ένα έργο που υμνεί τον έρωτα με ένα σπάνιας ομορφιάς τρόπο και δικαίως θεωρείται από τα αριστουργήματα του παγκόσμιου θεάτρου.

Διαβάστε περισσότερα...

Το βράδυ το πανηγύρι στα Βούρβουρα

Στα γραφικά Βούρβουρα στο χώρο του ιστορικού μας Συλλόγου (έτος ίδρυσης 1897) σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε στη δροσιά και τα πλατάνια, παραμονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις 5 Αυγούστου τη Δευτέρα το βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα...

Έκθεση αφιερωμένη στο Λεωνίδιο!

Στο ισόγειο του «Πύργου Τσικαλιώτη» στο Λεωνίδιο φιλοξενείται από τον Μορφωτικό Σύλλογο Λεωνιδίου και για το διάστημα 5 – 18 Αυγούστου 2013 η έκθεση της γλύπτριας και ζωγράφου Αργυρώς Καρύμπακα με τίτλο  «Η λατρεία της Σελήνης τότε».

Η Αργυρώ Καρύμπακα γεννήθηκε στην Πάτρα.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιορτή του Τσοπάνη στη Βλαχέρνα!

Η Μορφωτική Κίνηση Βλαχέρνας, στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του χωριού μας, διοργανώνει την καθιερωμένη ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού μας, το Σάββατο 10 Αυγούστου 2013 και ώρα έναρξης 21:30. ΕΙΣΟΔΟΣ-ΦΑΓΗΤΟ-ΠΟΤΟ-ΧΟΡΟΣ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ. Σας προσκαλούμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Διαβάστε περισσότερα...

Η κορυφαία ημέρα της αναβίωσης των Λυκαίων (εικόνες)

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή η ενδέκατη αναβίωση των Λυκαίων, στον αρχαιολογικό χώρο του σταδίου του Λυκαίου όρους, ιερού βουνού των αρχαίων Αρκάδων. Η σύγχρονη εκδοχή αυτών των σημαντικών αγώνων της αρχαιότητας (εφάμιλλων με τους Ολυμπιακούς) ξεκίνησε σαράντα χρόνια πριν, το 1973, και έκτοτε επαναλαμβάνεται κάθε τέσσερα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα...

Τη Δευτέρα η κηδεία του 24χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο στην οδό «Ναυπλίου»

 

Σοκαρισμένη είναι για άλλη μία φορά η τοπική κοινωνία της Τρίπολης αφού συνέβη ακόμα ένα τραγικό τροχαίο από το οποίο έχασε τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος, μόλις 24 ετών.

Διαβάστε περισσότερα...

Κλοπές και διαρρήξεις - Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ρουμάνος είχαν ρημάξει τα καταστήματα της Τρίπολης

Εξαρθρώθηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, εγκληματική ομάδα που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές σε καταστήματα, ενώ εξιχνιάστηκαν είκοσι τέσσερις (24) περιπτώσεις κλοπών -και απόπειρες-, οι οποίες είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης Αρκαδίας.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...