Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Εντυπωσίασε η εκδήλωση για το Λαγκαδινό Μοιρολόγι στη Γορτυνία (εικόνες)!

 

Το Σάββατο το βράδυ, σ’ ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον στην αυλή της επιβλητικής εκκλησίας του Αϊ-Γιώργη στα Λαγκάδια Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση της Κίνησης Πολιτών «ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ».

Διαβάστε περισσότερα...

Η μάχη για την καρέκλα, το ταξίδι στη Βιέννη και η … ανακάλυψη των παραλιών της Κυνουρίας!

 

- Καλημέρα σε όλους τους καληνυχτάκηδες της Αρκαδίας ( και όχι μόνο ). Η τελευταία απογραφή ( που έγινε σε κλικ ) έδειξε ότι καθημερινά γινόμαστε περισσότεροι. Όσο περισσότεροι παιδιά σε αυτή την παρέα τόσο το ...καλύτερο. Σας ευχαριστούμε θερμά για την ψήφο εμπιστοσύνης που μας δίνετε καθημερινά.

Διαβάστε περισσότερα...

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην οδό «Γρηγορίου Ε’» στην Τρίπολη (vd)!

 

Για ακόμη μια μέρα στην οδό Γρηγορίου Ε' επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο, όταν ένα φορτηγό είχε παρκάρει παράνομα και ένα διερχόμενο φορτηγό δεν χωρούσε να περάσει από το σημείο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί "ουρά" αυτοκινήτων από την είσοδο του Επισκοπείου μέχρι την πλατεία Κολοκοτρώνη!

Διαβάστε περισσότερα...

«Κυβέρνηση και περιφέρεια παραπλανούν και εμπαίζουν το λαό για τα σκουπίδια»

Με ανακοίνωσή της η Λαϊκής Συσπείρωση (παράταξη ΚΚΕ), επισημαίνει: «Μετά από δύο χρόνια αδιαφανών διαδικασιών, συζητήσεων, διαβουλεύσεων, διαπραγματεύσεων μεταξύ διοίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των επιχειρηματικών ομίλων που δραστηριοποιούνται στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων, κατάληξαν στην παράδοση διαχείρισης των απορριμμάτων στην ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποπειράθηκε να διαρρήξει παγκάρι και συνελήφθη στη Βλαχέρνα

Συνελήφθη, σήμερα (5-8-2013) το πρωί, στη Βλαχέρνα Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεβιδίου, ένας 57χρονος, γιατί λίγο νωρίτερα αποπειράθηκε να διαρρήξει παγκάρι Ιερού Ναού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Διαβάστε περισσότερα...

River party στην Καμάρα Μεγαλόπολης (vd)

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμάρας σας προσκαλεί στο 8ο River party Καμάρας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/08 και ώρα 23:00.

Σας περιμένουμε σε μια βραδιά γεμάτη κέφι, δυνατή μουσική και πολλές εκπλήξεις σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο! 

Διαβάστε περισσότερα...

Ο μαγευτικός κολπίσκος του Τσέρφου στην Κυνουρία (εικόνες - βίντεο)

Μια ξεχωριστή παραλία της Κυνουρίας είναι η παραλία του Τσέρφου, η οποία βρίσκεται λίγο πριν τον Τυρό, στη Νότια Κυνουρία. Είναι μια όμορφη παραλία, με μικρά βότσαλα και καθαρά, διαυγή νερά. Εκεί υπάρχουν ταβέρνες με φρέσκο ψάρι και καταλύματα για διαμονή. Η θάλασσα προσφέρεται για υποβρύχιες αναζητήσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Τάμτα θα τραγουδήσει στη Μεγαλόπολη

Αύριο ημέρα Τρίτη 6 Αυγούστου 2013 στις 9 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης θα τραγουδήσει για όλους μας η ΤΑΜΤΑ, ερμηνεύοντας τις γνωστές της επιτυχίες και όχι μόνο… σε pop και rock πρόγραμμα!

 Η Είσοδος είναι Ελεύθερη

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...