Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Σε Χορωδιακό Φεστιβάλ του Άργους ο «Ορφέας»!

Η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης, το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 θα συμμετέχει στο χορωδιακό φεστιβάλ που διοργανώνει ο Σύλλογος «Πολιτιστική Αργολική Πρόταση». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Μπουσουλοπουλείου Θεάτρου Άργους (1ο Γυμνάσιο) και ώρα 20:00.
Διαβάστε περισσότερα...

Η κυρία που καλύπτει τον … κύριο, το «Ποτάμι» που έφτασε στην Αρκαδία και το τρακ της Αντωνίας!

- Η επιχείρηση "καθαρά χέρια" του Μανώλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου άρχισε από την Τρίπολη. Τα "'άπλυτα" ποιος θα τα ..πλύνει στο τέλος Μανώλη; Καλημέρα σε όλους.
Διαβάστε περισσότερα...

Ένας χρόνος από την επαναλειτουργία του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου (vd)!

«Ένας χρόνος Μαλλιαροπούλειο». Αυτό ήταν το θέμα εκδήλωσης που έγινε την Τετάρτη στο Θέατρο, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την επαναλειτουργία του Μαλλιαροπουλείου.
Διαβάστε περισσότερα...

Η απίστευτη ιστορία ζωής του Jerry Ugen– Ο Απόλλωνας, η πώληση cd, το modeling και ο Αστέρας (vd)

Για τη ζωή του μίλησε ο προπονητής τερματοφυλάκων του Αστέρα Τρίπολης Jerry Ugen στο σπίτι των Καρντάσιανς, την εκπομπή που προβάλλεται από τον Ant1.
Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινούν οι παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας στο Μαλλιαροπούλειο

Η «Θεατρική Ομάδα Τρίπολης» θα δώσει 7 παραστάσεις στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, από τις 13 μέχρι τις 19 Μαρτίου, με το έργο «Λόγου χάριν», το οποίο απαρτίζεται από 6 δραματοποιημένα λογοτεχνικά κείμενα, αναφερόμενα στις ευτράπελες -και οδυνηρές συγχρόνως- πλευρές τού κοινωνικοπολιτικού μας βίου.
Διαβάστε περισσότερα...

Τσιγγάνοι συνελήφθησαν για κλοπή στην Τεγέα – Ανάμεσά τους δύο ανήλικοι!

Συνελήφθησαν, σήμερα (13.3.2014) πρώτες πρωινές ώρες, στο Τζίβα Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σταδίου, τέσσερις (4) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 47, 33, 16 και 14 ετών, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα στην Τρίπολη Αρκαδίας, διέρρηξαν αποθήκη ημεδαπού και αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα.
Διαβάστε περισσότερα...

«Χαμόγελο» - Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για παιδιά με προβλήματα διαβίωσης στην Αρκαδία

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει του Πάσχα κινητοποιεί για μία ακόμα φορά πολίτες και φορείς, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης που στηρίζει πανελλαδικά και καθημερινά.
Διαβάστε περισσότερα...

Πουλάς για Τατούλη: «Δεν ήξερα που έμπλεξα»! (vd)

Δηλώσεις έκανε ο Ανδρέας Πουλάς σχετικά με τα όσα συνέβησαν την Δευτέρα στην σύσκεψη που είχαν οι αντιπεριφερειάρχες και ο Πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.
Διαβάστε περισσότερα...

Εκλογικούς αντιπροσώπους για την Αρκαδία ζητά η Χρυσή Αυγή

 Η Χρυσή Αυγή «διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...