Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Νεολαία Λαϊκής Συσπείρωσης Γορτυνίας: «Μουρούτσος και Ζούνης αποτέλεσαν στυλοβάτη της δημοτικής αρχής Γιαννόπουλου»

Παρέμβαση στις δημοτικές εξελίξεις της Γορτυνίας κάνουν οι νέοι της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) αναφέροντας ότι «η εκλογικίστικη τακτική επίκλησης της «νεότητας» ή «νεανικότητας» κατά το δοκούν, του επίπλαστου ηλικιακού διαχωρισμού του λαού και του «χαϊδέματος των αυτιών» της νεολαίας προκειμένου να προβληθεί ως αυτοτελής φορέας...αλλαγής και ανανέωσης είναι τόσο παλαιοκομματική και επικίνδυνη όσο και οι πολιτικές-δημοτικές δυνάμεις που την επιχειρούν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η νέα γενιά υφίσταται σήμερα βάναυση επίθεση στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις της, ιδιαίτερα μετά το ξέσπασμα της παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης (και όχι βεβαίως της...κρίσης αξιών, όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν ορισμένοι νέοι υποψήφιοι σωτήρες της Γορτυνίας στα γραπτά τους για να κρύψουν την αλήθεια).
Διαβάστε περισσότερα...

«Η νέα γενιά μπορεί…» λέει ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Μουρούτσος

Διανύουμε σήμερα μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές κρίσεις μεταπολεμικά. Μία κρίση που έχει επηρεάσει όλα τα κοινωνικά στρώματα της χώρας μας. Μία κρίση που δεν είναι μόνο οικονομική, κοινωνική και πολιτική αλλά μία κρίση αξιών, που έχει οδηγήσει χιλιάδες κόσμο στην ανησυχία και την αγανάκτηση. Δεν είναι μόνο η κεντρική εξουσία που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αλλά και όσοι με τις συμπεριφορές και τις πράξεις τους ακόμα και σε τοπικό επίπεδο έβαλαν το χέρι τους για να φτάσουμε στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα.
Διαβάστε περισσότερα...

Σκαντζός: «Γιατί δεν θα είμαι πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας» (vd)

Είναι γνωστό ότι από καιρό ο Μανώλης Σκαντζός έχει λάβει την απόφαση να μην είναι υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, κάτι που είχε αποκαλύψει πρώτο το kalimera-arkadia.gr.
Διαβάστε περισσότερα...

Γορτυνία: Κοινή ανακοίνωση Χριστόπουλου – Λύτρα. Καλούν σε συνεννόηση Αποσκίτη και Σακελλαρίου!

Σε κοινή ανακοίνωση προχώρησαν σήμερα ο Πρώην Δήμαρχος Ηραίας Σταύρος Χριστόπουλος και ο Καθηγητής Μιλτιάδης Λύτρας και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Η Δίκη μας Αγαπημένη Γορτυνία» με αφορμή τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στη Γορτυνία. 
Διαβάστε περισσότερα...

Στο Παράλιο ο Υπουργός Ναυτιλίας – «Τα έργα στο λιμάνι θα τονώσουν τον τουρισμό της Αρκαδίας» (vd)

Το Παράλιο Άστρος επισκέφθηκε το Σάββατο ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προκειμένου να επιθεωρήσει τα έργα στο λιμάνι.
Σε διάλογο που είχε ο Υπουργός με τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας, αναφέρθηκε ότι τα έργα θα τελειώσουν τον Οκτώβριο του 2014.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Χρήστος Κιντής «πέταξε» και ετοίμασε νέο πανοραμικό βίντεο για χωριό της Γορτυνίας (vd)!

Ξαναχτυπά ο Χρήστος Κιντής από τα Τρόπαια και παρουσιάζει σήμερα, μέσα από το kalimera-arkadia.gr, ένα εντυπωσιακό βίντεο, το οποίο καταγράφει από … ψηλά ένα ορεινό χωριό της Γορτυνίας!
Διαβάστε περισσότερα...

Τελευταία μέρα λειτουργίας για το Χιονοδρομικό;

Ο καλός καιρός ,οι υψηλές θερμοκρασίες αλλά και οι περιορισμένες χιονοπτώσεις έχουν περιορίσει τη δυνατότητα να κρατηθεί ανοικτό το χιονοδρομικό σε καλή κατάσταση. Ως εκ τούτου, εκτός συγκλονιστηκού απροόπτου η Κυριακή θα είναι ...
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...