Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ο συνδυασμός της Ελληνικής Αυγής στην Πελοπόννησο με υποψηφίο Περιφερειάρχη τον Δ. Δολτσινιάδη (vd)

Το συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο» στηρίζει το κόμμα της Χρυσής Αυγής, για τις περιφερειακές εκλογές. Επικεφαλής είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρη Δολτσινιάδης.
Διαβάστε περισσότερα...

Κούλουμα με λαγάνα και φασολάδα στην Αρκαδία – Όλες οι εκδηλώσεις!

Τα παραδοσιακά Κούλουμα θα γιορτάσει η Αρκαδία με εκδηλώσεις που θα γίνουν σε όλο το νομό! Πιο συγκεκριμένα, ανά Δήμο, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις..
Διαβάστε περισσότερα...

Ένα γκολ έφτανε στον Αστέρα για να πάρει τη νίκη! (vd)

Ενα γκολ ήταν αρκετό για τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο και παράλληλα να φτάσει στην ένατηνίκηεπί αρκαδικού εδάφους. Το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη, με το τέρμα του Ντε Μπλάσις στο 54ο λεπτό, επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού στο πλαίσιο της 27ης ημέρας και προσωρινά
Διαβάστε περισσότερα...

Χαράτσι 5 ευρώ για επίσκεψη στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ

Νέα οικονομική επιβάρυνση για τους ασφαλισμένους φέρνει η λειτουργία του νέου Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας, καθώς η επίσκεψη σε γιατρό στις μονάδες υγείας, δεν θα είναι πλέον δωρεάν αλλά από τις 20 Μαρτίου θα κοστίζει πέντε ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα...

Κέφι, χορός, χαρτοπόλεμος και πολλές εκπλήξεις στο party του Σ.Α.Τ. (εικόνες)!

Με τρελό κέφι, χορό, χαρτοπόλεμο και πολλές εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς το μασκέ πάρτι του Σ.Α.Τ. Περισσότερα από 200 μέλη και φίλοι του συλλόγου παραβρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ. που είχαν στολιστεί με το ανάλογο αποκριάτικο ντεκόρ.
Διαβάστε περισσότερα...

Σε ρυθμούς Καρναβαλιού χόρεψε και διασκέδασε η Τρίπολη! (vd)

Για άλλη μία χρονιά, το Καρναβάλι της Τρίπολης «κατέβασε» πολύ κόσμο στους δρόμους για να διασκεδάσει και να χορέψει σε αποκριάτικους ρυθμούς!
Χιλιάδες καρναβαλιστές σε διάφορα γκρουπ παρέλασαν στο κέντρο της Τρίπολης. Εκεί, ήταν, η άμαξα του καζαμία με τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού, σχολεία, πρόσκοποι, πολιτιστικοί, αθλητικοί και χορευτικοί σύλλογοι, μαγαζιά και επιχειρήσεις.
Διαβάστε περισσότερα...

Τρία γκολ και νίκη για τους νέους του Αστέρα απέναντι στον Πανθρακικό

Η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα Τρίπολης κέρδισε την αντίστοιχη του Πανθρακικού με 3-1 αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν (βροχή, αέρας, κρύο).
Διαβάστε περισσότερα...

Καρναβάλι για όλα τα… γούστα στο Άστρος (vd)

Πολύς κόσμος, κέφι, χορός και φυσικά ατελείωτη αποκριάτικη διάθεση ήταν τα «συστατικά» ενός ακόμα επιτυχημένου Καρναβαλιού, σήμερα το μεσημέρι, στο Αστρος. Αρματα για όλα τα… γούστα και τις ηλικίες, με τη Μέρκελ, τους αγρότες, τους επαναστάτες, τους μεξικανούς, έντομα, ποδοσφαιριστές, αρχαίους Ελληνες κ.ά, να είναι όλοι εκεί. Μετά την παρέλαση των γκρουπ ακολούθησε χορός και ξεφάντωμα στην πλατεία του Αστρους με… ποικίλες, και μέσα στο αποκριάτικο πνεύμα, μουσικές επιλογές Κοινή διαπίστωση, από πάρα πολλούς, ότι η αναγκαστική (λόγω καιρού) μετάθεση του Καρναβαλιού από χθες το απόγευμα, αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από σωστή, αφού η μέρα ήταν ηλιόλουστη και το κέφι περίσσευε. Ισως ο διοργανωτής Πολιτιστικός Σύλλογος Αστρους θα έπρεπε να σκεφτεί την οργάνωση του Καρναβαλιού του 2015 την ίδια ώρα και όχι υποχρεωτικά αυτή τη φορά.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...