Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Μανώλης Δουρής - Βίασε και σκότωσε τον 6χρονο γιο του και αυτοκτόνησε στις φυλακές της Τρίπολης

Στις 31 Δεκεμβρίου του 1993 ένα έγκλημα που έγινε στην Ερμιόνη συγκλόνισε την Ελλάδα. Ο 6χρονος γιος του Μανώλη και της Γεωργίας Δουρή, βρέθηκε νεκρός και κακοποιημένος σεξουαλικά. Το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς, ο μικρός Νίκος άργησε να επιστρέψει στο σπίτι, κάνοντας τους γονείς του και τα έξι αδέλφια του να ανησυχήσουν. Ο Μανώλης και η Γεωργία Δουρή απευθύνθηκαν αμέσως στην αστυνομία, όπου δήλωσαν την εξαφάνιση του γιου τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Δέκα νέες θέσεις εργασίας σε Δήμο της Αρκαδίας

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας ανακοίνωσε την πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού δέκα (10) ατόμων από 01-04-2014 έως 30-04-2014 (ένα μήνα) για απασχόληση πέντε (5) ημερομισθίων κατ' άτομο προκειμένου να καλύψει πρόσκαιρες κα μικρής διάρκειας ανάγκες των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητας, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων.
Διαβάστε περισσότερα...

Στις 27 Μαρτίου θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα Διοίκηση της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων στις 16 Μαρτίου 2014 στην Αθήνα, στην Αίθουσα της Παγγορτυνιακής Ένωσης.
Διαβάστε περισσότερα...

Άνοιξε το TAXIS για τις φορολογικές δηλώσεις

Άνοιξε η διαδικτυακή πύλη του TAXIS για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων των φυσικών προσώπων. Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους λήγει στις
Διαβάστε περισσότερα...

Θεατρική παράσταση από μαθητές με τίτλο «Να ζει το Μεσολόγγι» (vd)

Την Παρασκευή 21 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση « Να ζει το Μεσολόγγι» του Βασίλη Ρώτα  από τους μαθητές της 6ης τάξης του 11ου και 12ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το Δήμο Γορτυνίας ο Στάθης Κούλης

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Γορτυνίας, ανακοίνωσε, επίσημα, την Πέμπτη, ο πρώην Δήμαρχος Λαγκαδίων, Στάθης Κούλης, δίνοντας στη δημοσιότητα, το παρακάτω κείμενο:
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...