Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Δύο σημαντικές πρωταγωνίστριες του θεάτρου έπαιξαν στη σκηνή του Μαλλιαροπουλείου (vd)!

Μια μοναδική θεατρική συνάντηση δύο σημαντικών πρωταγωνιστριών του θεάτρου μας, της Ράνιας Οικονομίδου με τη Ρένη Πιττακή σε σκηνοθεσία της Σύλβιας Λιούλιου παρουσιάστηκε την Παρασκευή το βράδυ στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης! Η ίδια παράσταση θα δοθεί και το βράδυ του Σαββάτου. 
Διαβάστε περισσότερα...

Ο αξέχαστος καλλιτέχνης, το σκορποχώρι του Γιάννου και ο ρυθμιστής … γιατρός!

- Καλημέρα Αρκαδία! Ανοιξιάτικο το Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας! Χαρείτε το γιατί τα σπουδαιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι ...πράγματα!
Διαβάστε περισσότερα...

Μουσικοχορευτική παράσταση εμπνευσμένη από την Ελληνική Επανάσταση στην Τρίπολη (vd)!

Χορευτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, από το Λύκειο των Ελληνίδων Τριπόλεως, για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Διαβάστε περισσότερα...

Μαθητές της Τρίπολης κέρδισαν το χειροκρότημα στη θεατρική παράσταση για το ηρωικό Μεσολόγγι (vd)!

Καταχειροκροτήθηκαν οι μαθητές του 11ου και 12ου Δημοτικού σχολείου Τρίπολης για την συμμετοχή τους στη θεατρική παράσταση που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης, με τίτλο « Να ζει το Μεσολόγγι» του Βασίλη Ρώτα.
Διαβάστε περισσότερα...

Ν. Τσιαμούλος: «Αν απαιτούμε κάτι καλύτερο για το Δήμο, οφείλουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Νίκος Τσιαμούλος, φιλοξενήθηκε στον "Αρκαδία 93.8" και την Τόνια Μεγρέμη και μίλησε για την μεγάλη "μάχη" των εκλογών, για το πρόγραμμα της παράταξής του, ενώ έκανε σαφές πως είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συνεργασία μπορεί να προκύψει, για το καλό της Αρκαδίας και της Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Πρώην στέλεχος του Δ.Ν.Τ. από την Τρίπολη: «Μνημόνιο μέχρι την Άνοιξη του 2016 και … βλέπουμε»! (vd)

Ανοικτή διάλεξη της Δρ. Μιράντα Ξαφά, (πρώην στέλεχος Δ.Ν.Τ.) έγινε την Παρασκευή, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, με θέμα: «Πρόγραμμα σταθεροποίησης: Έχουμε φτάσει το σημείο καμπής;».
Τη Μ. Ξαφά προλόγισε ο κάτοχος της Έδρας Jean Monnet Καθηγητής Παναγιώτης Λιαργκόβας.
Διαβάστε περισσότερα...

Γυναικείο βόλεϊ - Τον Ζακυνθινό φιλοξενεί ο Αρκαδικός

Το Σάββατο 22/03/2014 στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Αρκαδικού θα αντιμετωπίσει τον Ζακυνθινό A.O. για το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα γλυπτά κοστούμια του Νίκου Φλώρου (από την Τρίπολη) παρουσίασε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ! (vd)

Στην εκπομπή «Τώρα» με την Άννα Μπουσδούκου, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/3/2014), ο παγκοσμίου φήμης γλύπτης Νίκος Φλώρος (με καταγωγή από την Τρίπολη)!
Διαβάστε περισσότερα...

Λεωνίδιο - Τα παιδιά διδάσκονται την αρμονία της φύσης... (εικόνες)

Ο Φορέας Διαχείρισηςόρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους σε θέματα που αφορούν το οικοσύστημα της περιοχής, διοργάνωσαν την Παρασκευή 21 Μαρτίου  στην περιοχή του Λεωνιδίου, Μετόχι Αγ.Χαραλάμπους,  εκδήλωση απελευθέρωσης γερακίνων, με σκοπό την επανένταξή τους στο φυσικό τους περιβάλλον.
Τα πτηνά φιλοξενούνταν στον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής(ANIMA)και ήταν πλέον έτοιμα να ακολουθήσουν  τη διαδικασία επανένταξής τους στη φύση.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ Λεωνιδίου.
Διαβάστε περισσότερα...

Ρύθμιση οφειλών για επιχειρήσεις δίνει το ΙΚΑ

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοινώνει ότι ύστερα από απόφαση του ΔΣ, στις περιπτώσεις που ανοίγει η διαδικασία εξυγίανσης για επιχειρήσεις και εργοδότες, σύμφωνα με τα άρθρα 99 επ.του Πτωχευτικού Κώδικα όπως ισχύει, καθώς και στις περιπτώσεις της άμεσης επικύρωσης της συμφωνίας εξυγίανσης κατά το άρθρο 106β, οι οφειλέτες μπορούν πλέον να επιλέξουν για τη ρύθμιση των οφειλών τους:
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...